Nagykorú lesz Gönczi Gábor gyermeke

Jövő szombaton lesz a Showtime Band zenekar tizennyolcadik születésnapja, akire Gönczi Gábor saját gyermekeként tekint.

Az RTL Klub műsorvezetőjéről, Gönczi Gáborról köztudott, hogy szabadidejében zenél a Showtime Band című zenekarában. A banda ünneplésre készül, ugyanis október első szombatján lesz nagykorú, azaz 18 éves a zenekar, akit Gönczi a saját gyermekeként is kezel.

A tagok pontosan tudják, hogy mennyire sok idő ez, hiszen amikor elkezdték a zenélést, akkor nem hitték, hogy majd ennyire ismertek lesznek. „Szinte gyerekekként kezdtük, és 1991-ben még mindössze hatan voltunk. Az első hangszórókra úgy kerestük meg a pénzt, hogy más zenekarok plakátjait ragasztottuk éjszakánként a belvárosban. De minden más munkát is elvállaltunk, pakoltunk, szendvicsemberkedtünk, mások klubjaiban mi szedtük a belépőt, de olyan is előfordult, hogy engem osztottak be ruhatárosnak.”emlékezett vissza a kezdetekre Gábor.

Egy zenekar születése

„Az első felszerelésünk elfért egy kombi Dáciában. A rendszerváltás után mi lettünk az egyik legtöbbet játszó bulizenekar az országban. 17- 18 évesen már saját vállalkozást alapítottunk. Közben a zenekar létszáma folyamatosan emelkedett. Két évvel ezelőtt érte el csúcspontját, amikor elértük egy focicsapat létszámát. A 11 fős, fúvós szekcióval kiegészült csapat az Omega előzenekaraként debütált a Hungaroringen felállított nagyszínpadon. Azóta így járjuk az országot, idén túl vagyunk a 2000. fellépésünkön is.” – tette még hozzá az ismert műsorvezető.

Így most nagy a készülődés, Gönczi Gábor már hetek óta csak szervezkedik, mert méltó módon szeretnék megünnepelni gyermeküknek, a zenekarnak a születésnapját.
Forrás: HírExtra/Bors