Csúsztatott Jackson film

A család úgy döntött, Michael Jackson életéről film készülhet. Bár a világsztár élete cseppet sem volt zökkenőmentes, a vásznon így akarják megjeleníteni.

A rokonok azt akarják, hogy a film története csupán Jacko első húsz évét mutassa be. Persze ezt sem élethű formában. Kizárt, hogy belekerüljön az alkotásba a fiú apja általi bántalmazása – mondják a hozzátartozók.

Természetszerűleg így a legnagyobb botrányok sem kerülnek a filmbe (pedofilper, gyógyszerfüggőség). Ezekről ugyanis csak a 90-es évektől beszélhetünk.

Michael Jackson szerepét a műben állítólagos fia, Omer Bhatti fogja alakítani.

„Omer mindent tud, amit Jackson tudott, profi táncos, és a hangja is hasonlít az övére” – olvasható a Los Angeles Timesra hivatkozó Blikk forrásban.

„ A mű első sikerétől, az Off the Walltól mutatja be az életét. Az 1982-ben megjelent Thriller ünnepelt sztárjaként még láthatjuk, de a történetnek hirtelen vége szakad a 90-es évek elején, amikor pedofília vádjával feljelentették.”

A munkálatokat a jövő év elején akarják kezdeni. A kérdés már csak az, hogy ilyen feltételek mellett ki rendezi meg a filmet.

Forrás: HírExtra/Blikk