Nyuszi hopp!

Hugh Hefner mindig elkényezteti az épp aktuális szerelmeit,- kocsikkal, ruhákkal, tanfolyamokkal stb., - de vajon mit történik ha vége a románcnak? Van-e élet a Playboy-Villa után?

Hugh Hefner legendás villájában mindig hemzsegnek a jóbnál jobb csajok, akik közül egyik másik, sőt általában több is, megosztja ágyát Heffel. Ám a temérdek barátnő közül három lány igazán híres lett a Playboy villa lányai című realitynek köszönhetően.

Ez a három bombázó nem más, Holly Madison, Bridget Marquardt és Kendra Wilkinson. Bár mindannyian szőkék teljesen más és más egyéniségek.

Ám úgyfest az ő szépségük sem volt elég arra, hogy hosszútávon a Playboy urának a kegyeit élvezhessék. 2008 őszén ugyanis először Holly költözött ki a villából, majd hamarosan a másik két lány is követte őt.

Hol vannak azóta a nyuszi lányok?

Holly Madison- „A vezér-nyuszi”

Holly
Névnap: augusztus 6.
Csillagjegy: Bak
Magasság: 170 cm
Szemszín: barna
Hajszín: szőke
Állatai: Harlow,Duke,Panda és Duchess
Kedvenc színe: fehér
Kedvenc itala: diétás kóla
Kedvenc TV show műsora: A Playboy villa lányai
Holly 1979. december 23-án született Astoriában. 1999-ben költözött Los Angelesbe és 2001-ben már a Villában lakott. 2002-re pedig a hivatalos elsőszámú barátnővé lépett elő, mikor Hefner szakított az akkori másik két barátnőjéval, így beköltözött a Playboy guru hálószobájába.

2005 fontos év volt az életében, mivel akkor indult A playboy villa lányai című sorozat, valamint akkor kezdett el gyakornokoskodni a magazinnál. A sorozatban a szőkeség többször megpedzegette a gyerek témát, majd 2008-ban a TMZ magazinnak hivatalosan is bejelentette, hogy Hef felesége szeretne lenni, és annak is eljött az ideje, hogy gyermeke legyen.

A májusi kijelentése után, októberre világos lett, hogy ez sosem fog megvalósulni, így hivatalosan is szakítottak majd ki is költözött a Villából. Majd hamarosan Criss Angel lett a barátja. Criss szinte már polihisztor, ugyanis zenész, bűvész, szabadulóművész, hipnotizőr, jóga mester és kaszkadőr is egyben. Kitalálója és rendezője a Criss Angel Mindfreak című televíziós sorozatnak.

Kapcsolatuk elég ingatag, ugyanis idén márciusban szakítottak, majd négy hónappal később ismét összejöttek, miután Holly szingliként vett részt Kendra esküvőjén. Bár még aznap megjlent egy cikk miszerint ez nem is igaz. Hogy kapcsolatuk jelenleg hol tart azt csak ők tudják, mivel azóta Jason Stathammal is összeboronálták a helyi lapok.

Egyébként az ex- nyuszi jelenleg Las Vegasban a Planet Hollywood Resort&Casinoban dolgozik az est sztárjaként a Peepshow című műsorban.

Bridget Marquardt- „A szentimentális cuki nyuszi”

Bridget
Névnap: október 7.
Csillagjegy: Mérleg
Magasság: 165 cm
Szemszín: barna
Hajszín: szőke
Állatai: Gizmo (fekete perzsa macska) és Wednesday (pekingi palotapincsi)
Kedvenc hobby: túrázás
Kedvenc alkoholmentes itala: szőlőlé
Kedvenc filmjei: horror filmek
1973. szeptember 25-én Bridget Christina Sandmeier néven született Oregon államban. Amerikai televíziós személyiség, modell, és színésznő.

Bridget 2002-ben érkezett a Villába, ahol rögtön Hefner barátnője lett, pedig eredetileg csak a magazin címlapjára szeretett volna kerülni, amit kétszer is megtagadtak tőle. Később ez az álma a másik két lánnyal valóra vált.

2007-ben a Star magazin megszellőzette hogy Bridget bizony férjezett. Ekkor bevallotta, hogy 23 évesen a legjobb barátjához hozzá ment feleségül, majd később rájöttek, hogy hibát követtek el. Illetve, azt is elmesélte, hogy férje támogatta, hogy beköltözzön Hefnerhez.

Ugyanebben az évben elindította rádiós műsorát Bridget &Wednesday Friday Show címen, a Sirius Radio Playboy állomásán. Wednesday egyébként a kutyája, akivel együtt vezetik a műsort. Ezzel pedig nagy álma valósult meg, mert még 2001-ben lediplomázott a Californiai Egyetemen kommunikáció szakon. 2009-ben debütált a Travel chalnelen Bridget’s Sexiest Beaches című műsora.

Jelenlegi párja pedig Nick Carpenter, akit állítólag még a Playboy mogul is elfogadott, és bármikor szívesen látja vendégül otthonában.

Kendra Wilkinson – „A vagány-nyuszilány”

Kendra
Névnap: február 13.
Csillagjegy: Ikrek
Magasság: 163 cm
Szemszín: kék
Hajszín: szőke
Állatai: Rascal (corgi kutya) és Martini (jack russel terrier kutya)
Kedvenc színe: kék
Kedvenc színésze: Johnny Depp
Kedvenc színésznője: Angelina Jolie
Kendra 1985 június 12-én született San Diegoban. Hugh Hefnerrel 2004-ben ismerkedett meg, mikor az egyik Playboy-villában tartandó buliban volt testfestett lány. Hef egyből felfigyelt rá már a képei alapján is, majd a buliban személyesen is bemutatkozott neki és rögtön megkérte, hogy legyen a harmadik barátnője és költözzön be hozzá.

Kendra igazi vagány csaj aki imádja a sportokat és a táncot. Több rendezvényen és videoklipben is szerepelt (Akon –Smack that). 2005-től pedig rendszeresen írója a Philadelphia Eagles portáljának.

2007-ben az MTV Celebrity Rap Superstar műsoróban egy rap számmal is fellépett, valamint piacra dobta saját ruhakollekcióját.

2008 szeptemberében elterjedt a pletyka, miszerint a Philadelphia Eagles játékosával, Hank Baskett focistával jár. A híreket eleinte tagadták, majd októberben színt vallottak. 2009 június 27-én össze is kötötték az életüket. Hefner pártolta a firgyet így az esküvőre a villában került sor, és az utolsó percig arról volt szó, hogy ex-pasija kíséri oltárhoz. Végül mégis öccse töltötte be ezt a szerepet. Sőt azóta Kendra első fiukat várja.

Az E! televízión pedig vasárnap estéként saját nevével fémjelzett talk-showjával jelentkezik. Továbbá saját nevével kiad egy otthon is felállítható pole-dance szettet, - Kendra Wilkinson sport pole.

Lényegében egyik lány sem tűnt el a rajongói szeme elől, és mind hárman remekül kamatoztatják hírnevüket és kapcsolataikat, amit a Playboy-Villában töltött évek alatt megszereztek.

Mint ahogy a legtöbb celeb, így ők is megtalálhatóak a Twitter nevű új közösségi őrületen, és szorgosan irogatnak minden nap.

Kendra megőrízte eddigi közvetlenségét, és blogján rengeteg képet tesz közzé az életéről, és rendszeresen ír bejegyzéseket is. Sőt a rajongók előben követhették nyomon azt az orvosi vizsgálatot, amiből kiderült születendő gyermeke neme.