Magányában nem tudja mit kezdjen magával az énekesnő

Pár hónapja, hogy kidobta barátja Jessica Simpsont, azóta kitalálta az énekesnő, hogy gyereket szeretne, csak nem tudja, hogy kitől.

A szőke Jessica Simpsont még júliusban kidobta a barátja, Tony Romo pont az énekesnő születésnapja előtt. Most viszont úgy tűnik, hogy hiába szingli még mindig Jessica, mégis gyereket szeretne, csak úgy, magának. Ezt a testvére nyilatkozta egy interjúban, a huszonnégy éves szépség, Ashlee Simpson. „Mindig azt mondogatja, hogy mennyire szeretne egy gyermeket.” – nyilatkozta nővéréről.

Ashleenek már van egy gyermeke a férjétől, Pete Wentztől. A rocksztárral még 2008 tavaszán egybe keltek, s azóta is boldog a kapcsolatuk. „Anyának lenni lenyűgöző érzés.” – mesélte a fiatal énekes-színésznő.

Nincs is ennél szebb

Elmondása szerint rengeteget változott azóta, hogy anya lett, úgymond felnőtt, s elhagyta a lázadó stílusát. „Az a legjobb a terhességben, hogy van rá kilenc hónapod, hogy felkészítsd magad a nagy feladatra. Az ember teste megváltozik, átalakul, ez egy fantasztikus időszak.” – magyarázta az énekesnő.

Hogy testvérébe mi üthetett, azt senki sem tudja. Biztosan belekóstolt húga által az anyai örömökbe, s hirtelen kedvet kapott hozzá, hogy ő is gyereket vállaljon. Hogy ki lehetne a szerencsés apuka, azt még ő sem tudja, mert jelenleg Jessica Simpsonnak nincsen barátja.
Forrás: HírExtra/celebrity mania