Flúgos Futam duplán

A nemrég lezajlott jótékonysági Flúgos Futam nagy sikert aratott így már most lehet tudni, hogy a második kör 2010. márciusában kerül megrendezésre és bizony immár két napos lesz.


A jövőbeli tervekről pedig így nyilatkozott

„A JSZV Promotion Kft. ezt a rendezvényt egy jótékonysági sorozatnak szánja mely újra és újra megújul. Minden egyes versennyel más és más gyermekekkel foglalkozó szervezetet szeretnénk támogatni. A rendezvény csak és kizárólag Magyarország belterületén fog zajlani, hogy a résztvevők minél jobban megismerjék hazájukat.



A jövőben a rendezvény kettéválik, azaz két féle elképzeléssel fut tovább. A FlugosFutam.com 2010.03.27.-28.-án rendezi meg a második Magyar Flúgos Futamot, mely most a Magyar Gyermekmentő Alapítvány támogatását tűzte ki céljául. Az alapítványnak nagy szüksége van egy új mentőautóra, és ehhez szándékozunk minél több felszerelést beszerezni. A rohamautó ára teljes felszereltséggel közel 25 millió forint. Ha már egy picit hozzá tudunk tenni már boldogok vagyunk, de a célunk, hogy márciusban a rendezvény napján át tudjuk adni a mentő autót a támogatók segítségével. A futam két napos lesz, ismét Budapestről fogunk indulni, és most várhatóan Debrecen lesz a cél, ahova szombat délután érkeznek a versenyzők, és a díszvacsorát követően, éjszakai kihívást kell teljesíteniük.”