Szenzáció! UFO-t találtak Mexikóban!

Rettentő különös élőlényt találtak Mexikóban két évvel ezelőtt, amely semmilyen földi lényhez nem hasonlít. Agya rendkívül fejlett, szervei hüllőszerűek, és nem tudni hogy került a farmra. Talán az égből?

Két évvel ezelőtt egy állatcsapda ejtette foglyul egy aprócska farmon azt az élőlényt, amelynek a vizsgálata már két éve folyik. Bár a felfedezést és a képeket csak most hozták nyilvánosságra, de még mindig nem derítettek ki mindent a kis élőlényről. Annyi bizonyos, hogy egyetlen földi élőlényre sem hasonlít, rettentő fejlett agya van, gyökér nélküli fogai és hüllőszerű szervei, bár külsőleg egy fura majomra hasonlít - valamint feltehetőleg közel sem kifejlett példány.

A további vizsgálatokra maradványokon a granadai egyetemen folynak, de több UFO-szakértő szerint itt az egyértelmű bizonyíték arra, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben. Az egyértelműen új, tudományos alapokkal megtámogatott felfedezés ellenére, a sajtó nagy része szkeptikus, és hoax-nak, vagyis kamunak bélyegzi az esetet. Vajon ha egy repülő csészealj köszönne be az egyik szerkesztőség ablakán, azt is valami hallucinogén anyagnak tulajdonítanák?
Forrás: Bors/HirExtra