Stahl újból a csúcson

Az utóbbi időben főleg tévészakácsként ismert Stahl Judit saját recept és életmód magazint indított, amivel nem várt sikereket ért el, így újabb milliókat kaszálhat.

Merész és kockázatos húzásként épp a válság idején jelentette meg saját lapját Sthal Judit, miután a tévé-és könyv ipart már meghódította. Az újság olyan népszerű lett, hogy már az első tavaszi-nyári lapszámot újra kellett nyomni.

”Évek óta szerettem volna csinálni egy igényes női magazint. Olyat, ami nemcsak jó receptekkel van tele, henm praktikus, hasznos cikkekkel utazásról, szépségápolásról, divatról, lelki dolgokról. Úgyis mondhatnám, egy klubot értelmes dolgozó nőknek, akiket inkább a mindennapok problémái érdekelnek, nem a sztárokról szóló pletykák.”- így foglalta össze célját a Borsnak.

Szerény számítások szerint is darabonként az 595 Forintos árból, 167 Forint tiszta haszon marad, és ha ezt beszorozzuk az eddig eladott 40.000-es példányszámmal, akkor az eredmény nem kevesebb, mint 6. 680.000 Forint. Ehhez még természetesen a hirdetésekből befolyó bevételeket is képzeljük hozzá.

Forrás: Bors/HirExtra