Lebukott! Bodrogi Gyula diszkóba jár!

Elárulta a színész, hogy még ma is szokott diszkóba járni, még akkor is, ha már nem táncol. Azért nyáron nemcsak a buli, hanem a vadászat sem maradhatott el.

Kiderült Bodrogi Gyula nagy titka! Ugyanis a színész előszeretettel jár szórakozóhelyekre kikapcsolódni, a napokban is így tett, éppen szabadságát tölti a művész. Saját bevallása szerint táncolni már nem szokott az ilyen helyeken, de azért nagyon jól szokott szórakozni az ottani társasággal.

Látszik, hogy nem sűrűn fordul meg az ilyen helyeken, mert meg is lepődött a Nemzet Színésze, hogy egy hétfői napon is ennyire forgalmas lehet egy éjszakai hely. „Úgy látom, hogy jó lesz a hangulat, bár táncolni nem hiszem, hogy fogok, inkább azt nézem majd, hogy mások hogyan csinálják. A feleségemmel régen sokfelé jártunk szórakozni, de ma már csak ritkán mozdulunk ki otthonról.” – mesélte Bodrogi Gyula, aki egy vajszínű öltönyben jelent meg a diszkóban.

Tánc és vadászat

„Most egy kis szabadságom van, úgyhogy belefér egy kis diszkózás, egy kis vadászat, most úgy minden rendben van.” – tette még hozzá a színész.

Hogy mivel tölti a szabadidejét még a Süsü a sárkánynak a magyar hangja? Ha nem buliban van, akkor vadászik, most a szabadsága alatt is hódolt ennek a szenvedélyének, nem is egyszer.

Itt megtekinthetik a Tabu Tv riportját, amit Bodrogi Gyulával készítettek.

Forrás: HírExtra/Tabu Tv