Sarka Katát majdnem megerőszakolták!

Keveset tudunk erről a szépséges lányról, és nagyon sokan félre is ismerik őt. Boldog gyerekkora volt, férjén kívül csak egyszer esett szerelembe, de sötét titkok is megbújnak az életében.

Sokan ismerik Sarka Kata nevét, de már annál kevesebben tudnak róla bármit is. Az köztudott, hogy Hajdú Péter felesége, egy aranyos kislánynak az anyukája, még mindig csak huszonkét éves, de ennél jobban nem ismerik őt az emberek. Cegléden született, s egyke gyerekként mindent megkapott szüleitől, így sosem szenvedett hiányt semmiben sem. Boldog, és kiegyensúlyozott fiatalkora volt.

„Jókat nevetek, amikor azt mondják, hogy én biztos csak a gazdag férfiakra hajtok. Soha nem szűkölködtem semmiben, mindent megkaptam apuéktól, nem kellett sehova sem felkapaszkodnom. Voltak játékaim, szép ruháim.” – mesélte Kata a Borsnak.

Mielőtt bárki is azt hinni, hogy egy elkényeztetett kislány volt, meg kell cáfolni, hogy ez nem igaz. Kata jó tanuló volt, de a sport még közelebb állt hozzá. Szeretett volna válogatott kézilabdázó lenne, de egy komoly sérülés derékba törte a karrierjét. Kénytelen volt abbahagyni a sportot, s ezután nagy változáson esett át, mert húsz kilót fogyott. Kevesen gondolnák, de sokáig súlyproblémákkal küzdött.

Nem mindig volt ennyire csinos

„Korábban egyáltalán nem tetszettem magamnak, vaskos voltam. Gátlásaim voltak a külsőmmel kapcsolatban, úgy éreztem, hogy nem vagyok elég szép. Aztán lefogytam, s minden megváltozott. A fiúk kezdtek észrevenni, udvaroltak, randevúzni hívtak. Tizenhat éves voltam, amikor először szerelmes lettem. Nagyon szerettem azt a fiút, ő volt az első az életemben.” – merengett korábbi kedvesen.

Ennek ellenére sokat szenvedett első kapcsolata miatt. „Idősebb volt, mint én, igazi rosszfiú típus.” Szülei egyenesen gyűlölték a fiút, és tiltották is tőle. „Én nem vagyok csapodár természet, a férjemen kívül egy nagy szerelmem volt, de azt el kell ismernem, hogy alapvetően a nehéz esetek vonzanak.” – tette még hozzá.

Odáig fajultak a nézeteltérések, hogy kénytelen volt választania a szülei, és a barátja között. Akkoriban el akart otthonról költözni, szegény anyukáját nagyon megviselte az eset. „Forró fejű kamaszlány voltam. Ma már anyaként megértem, hogy a szüleim miért féltettek.”

Majdnem megerőszakolták


Nemcsak emiatt féltettek ennyire a szülei Katát. Egy családi nyaralás során majdnem tragédia történt a fiatal lány életében. Tizenhat éves volt, amikor Tunéziába utazott a családjával. „Egyik este lementem a szálloda konyhájára, hogy kérjek valamit a pincértől, ő azt mondta, hogy kövessem a raktárba. Nem gyanakodtam, szó nélkül utána mentem. Akkor fogtam gyanút, amikor bementünk a raktárba, s kulcsra zárta az ajtót. Ott aztán előhozakodott azzal, hogy mit is szeretne tőlem, majd letépte a blúzomat. Az volt a szerencsém, hogy kértem tőle egy cigit, amit meggyújtott, majd a kezébe nyomtam, így sikerült elmenekülnöm.” – emlékezett vissza legrosszabb perceire.

„Amikor elmeséltem anyukámnak, nagyon megijedt, s ezerszer megkérdezte, hogy tényleg nem történt semmi se. Apunak végül nem mondtuk el, hiszen ha megtudja, biztosan megöli azt az embert… Jó lecke volt, megtanított arra, hogy óvatosabb legyek a férfiakkal, és ne bízzak meg mindenkiben.” – mesélte Kata, majd hozzátette, hogy hiába már hat éve, máig kísérti ez a rossz emlék.
Forrás: HírExtra/BORS