Balázsék mégsem viccelődtek a pápán! Csak egy kicsit

A tegnapi Pirítósban Sebestyén Balázsék XVI. Benedek pápával poénkodtak, ami nem mindenkinek tetszett. Szerinte senkit sem sértettek meg.

A napokban napvilágot látott egy olyan hír, mely szerint XVI. Benedek pápa egy önálló lemezt szeretne kiadni. Ezen a Danubius Pirítós műsorvezetői, név szerint Sebestyén Balázs, Vadon Jani, és Rákóczi Ferenc nagyokat viccelődtek. Néhány hívőnek mégsem tetszettek ezen a viccek.

Túl messzire mentek?


„Nem az volt a célunk, hogy gúnyt űzzünk XVI. Benedek pápából, hiszen nem őszentsége munkáját vontuk kétségbe.” – magyarázta Sebestyén Balázs a napilapnak.

Elmondása szerint mivel egy valós hírről van szó, ezért ők csak egy másik szemszögből közelítették azt meg. „A Pirítós pedig abból építkezik, hogy már irányból közelíti meg a valós eseményeket. A műsorban néhány régebbi sláger feldolgozását javasoltuk a szentatyának. Szerintem maga XVI. Benedek pápa is jól szórakozott volna a poénjainkon, ha lefordították volna neki olaszra. Úgy tudom, legendásan jó a humorérzéke. – mesélte Balázs.

Könnyen megeshet, hogy ezzel sem fog minden hívő egyetérteni, pedig, ha tényleg legendás XVI. Benedek pápa humorérzéke, akkor biztos, hogy tetszett volna neki a Pirítós adása.
Forrás: HírExtra/BORS