Szakítás a láthatáron? A tinisztár rettenetesen féltékeny

Egy hónapja, hogy titokban találkozott Zac Efron, és Megan Fox, Vanessa Hudgens azóta is halálosan féltékeny.

Egyre csak gyűlnek a fekete felhők a tini szerelmes pár feje fölött, ugyanis Vanessa Hudgens féltékeny Megan Foxra. Hetekkel ezelőtt már találkozott egyszer a Transformers bombázója Zac Efronnal, s ezt azóta sem tudja elfelejteni a tinisztár. Állítólag Vanessa sosem bocsátaná meg neki, ha még egy ilyen randit beiktatnának.

„Olyan, mintha Megan direkt flörtölne Zac-kel, hogy ezzel bosszantsa az ifjú színésznőt, csak játszik vele.” – mesélte Vanessának egy közeli barátja. Mondták is neki, hogy ne aggódjon, mert biztos, hogy nem akarja tőle ellopni Zac-ket. Bár az is igaz, hogy senkit sem lehet ellopni senkitől, ha az nem akarja.

Fenyegetőzik?

Egy forrás azt is megosztotta a National Enquirer-rel, hogy a múlt hónapban, mikor kiderült a nem túl titkos randi, Vanessa megtiltotta, hogy még egyszer előforduljon ez. Abban a hónapban nem egyszer fotózták le Megan Fox-t, és Zac Efront, amint együtt lépnek ki innen, onnan. „Vanessa teljesen kiakadt, megalázottnak érezte magát attól a tudattól, hogy lehet Zac megcsalta. Már csak azért is, mert jelenleg Megan a legdögösebb nő a földkerekségen.” – tette még hozzá a forrás.

Meg is fenyegette barátját, hogy ha megcsalja, akkor azonnal vége mindennek. Zac pedig esküdözött, hogy csak egy jövőbeli munka miatt tárgyalt a szexbombával. A páros azóta is együtt van, de Zac jelenleg rövid pórázon tengeti életét.
Forrás: HírExtra/celebrity mania