Elképesztő! Dobó Kata levágatta a haját!

Úgy döntött a színésznő, hogy megszabadul hosszú, göndör tincseitől, bár azt még nem árulta el, hogy miért. Az biztos, hogy szépségéből semmit sem veszített.

Dobó Kata mindig is hosszú göndör fürtjeiről volt ismert, de most úgy döntött, hogy mégis megválna tőlük. Azt még nem lehet tudni, hogy a harmincöt éves színésznő milyen okból vágatta le göndör tincseit, de az biztos, hogy nagyon rövid lett a haja.

Csaknem egy férfi miatt?

Szerelmi élete egyre tökéletesebb a színésznőnek, ugyanis kedvese, Levente már válófélben van feleségétől, akit Dobó Kata miatt hagy el. Nemcsak feleségét hagyja ott a békéscsabai zenész, hanem két gyermekét is.

- Már 15-20 éve hordtam a hosszú hajat, igaz, többször is megfordult a fejemben, hogy levágatom, de mégsem tettem. Páromnak, Leventének is nagyon tetszik, ő pontosan tudja, hogy mi ez a nagy változás. – árulta el Dobó Kata.

Tehát mégis csak valami nagy változás előtt áll a színésznő, de vajon mi lehet az? Esetleg egy filmszerep? Vagy köze van Leventéhez? Egyszer biztos ez is kiderül majd.

Nem éppen zökkenőmentes


Nem volt mentes a viharoktól a kapcsolatuk. Egy színházi darab kapcsán ismerte meg a szépséges színésznő a zenei rendező Leventét. Elég hamar egymásba szerettek, és össze is költöztek Békéscsabán. Mivel a férfi családja is itt élt, így nagyon nem nézték jó szemmel a bimbózó szerelmet. Levente apósa megvonta a támogatását, így a hangszerboltját is el kellett költöztetnie a férfinak, mert maga az üzlethelyiség is apósáé volt.

Talán, ha végbe megy a válás, akkor kicsit fellélegezhetnek a szerelmesek.
Forrás: HírExtra/Blikk