Bevallotta! A Megasztár énekese csalta barátnőjét!

A negyedik szériában feltűnt Balogh Imi bevallotta, hogy egyik barátnőjét többször is megcsalta, ennek ellenére a monogámia híve. Akkor miért is tette ezt?

Megdöbbentő őszinteséggel mesélt egykori félrelépéseiről a Megasztár negyedik szériájában versenyző Balogh Imi. A monogámia híve, mindig is azt tartotta fontosnak egy kapcsolatban, ennek ellenére nem egyszer megcsalta barátnőjét.

Elmesélte a Tabu Tv-nek, hogy ő csakis monogámiában tud elképzelni egy kapcsolatot. Ez egy olyan együttélés, amiben nincsen helye harmadik személynek, tehát ez egy egyszerű, és normális kapcsolat.

Nem a hűségről híres

Imi mégis félrelépett, nem is egyszer. Ráadásul azt sem szereti, ha kémkednek utána. "Alapvető, hogy senki ne másszon bele az elektronikus levelezésembe vagy a telefonomba vagy, hogy ne kérjen senki számon. Egy jó kapcsolatnak szerintem az a titka, hogy meghagyjuk a másik személyes szabadságát." - mesélte a Tabu Tv riporterének Balogh Imi.

A debreceni Megasztáros fiú a sztártévé stúdiójában a monogámiáról is őszintén mesélt. "Alapvetően monogám típus vagyok, és az előző kapcsolatomban is az voltam. Korábban valóban volt egy lazább kapcsolatom, ahol félreléptem azért, mert ő is félrelépett, és akkor annak a kapcsolatnak vége is lett." – vallotta be őszintén az énekes, aki hozzátetette: nemcsak bosszúból tette mindezt.

A bosszú nem szép dolog, de magyarázkodni sem érdemes. Ha a többi kapcsolataiban nem lépett félre, s ő is igényli a normális együttélést akkor biztosan hűséges típus. Kalandok pedig mindenkinek becsúszhatnak.

Tekintsék meg a Tabu Tv riportját a megasztáros fiúval!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv