Cicivédőt a magyar rendőrnőknek!

Ezzel a felkiáltással indított kampányt a Rendészeti Védegylet.

A magyar rendőrnők egyre nagyobb veszélyeknek vannak kitéve. A jelenlegi közbiztonság messze nem megfelelő, egyre több támadás éri a rendőröket - s köztük a rendőr hölgyeket.

Ha pedig egy rendőrlány formás keble ütést kap, akkor az maradandó károsodáshoz is, sőt akár rosszindulatú daganathoz is vezethet. Ennek megelőzésére vetette fel az ötletet a Rendészeti Egylet, hogy a rendőrség szerezzen be ütés- és lövedékálló melltartókat.

Minden olyan rendőrnőnek szeretnék az új melltartót igényelni, akik közterületen járőröznek, vagy bevetéseken vesznek részt. Ők nemcsak direkt támadásokban, de kebelmérettől függően akár egy kocsiból való kiszállásnál is veszélyeztetik cicijük épségét.

Bense Tamás családorvos a Bors megkeresésére elmondta, jő ötletnek tartja a cicivédőt, mert a hölgyek keble rendkívül érzékeny az ütésekre: könnyen bevérezhet, csomók és hegek alakulhatnak ki benne. Ezek többsége felszívódik, ám előfordulhat, hogy rosszindulatú daganat képződik belőle.

Az Országos Rendőr-főkapitányság a Borsnak elmondta, egyelőre nem adhatnak semmi konkrétumot, de már foglalkoznak a problémával.
Forrás: Bors/HirExtra