Szenzációs! Paris Hilton megbocsátott a volt szerelmének!

Csak két hónapnak kellett eltelnie, s Paris Hilton és Doug Reinhardt ismét együtt vannak.

Közel két hónap telt el a nagy szakítás óta, de most azt suttogják az emberek, hogy Paris és Doug kibékültek egymással. Hétvégén keltek lábra ezek a pletykák, s hogy mi ezeknek az alapja?

Doug olyanokat írt fel a Twitter-jére, hogy egy mennyire csodálatos hétvégét töltött el szerelmével, akit nagyon szeret. Persze ez még nem jelentené azt, hogy Paris lenne az a nagy szerelme.

De nem ez volt az egyetlen üzenete a nagyvilágnak. Egy nappal előtte azt is megosztotta mindenkivel, hogy éppen az egyik sportcsatornát nézi, a barátnője ott fekszik mellette, s ennél tökéletesebb már nem is lehetne az élet. Még ebből sem lehet rájönni, hogy ki az a lány, de abban biztosak lehetünk, hogy Paris is nagyon boldognak tűnik, ráadásul egyikük sem jött össze senkivel.

Bár olyan pletykákat szintén lehetett hallani, hogy Paris bepasizott ezzel-azzal, de se fotók, se konkrét tények nem láttak napvilágot. A Us Weekly hozta le elsőként a nagy hírt, még egy forrásuk is akadt, aki megerősítette, hogy mindketten újra boldogok.

Itt van a bizonyíték is!

Kiderült, hogy tényleg kibékültek egymással a volt szerelmesek, s még egy bennfentes is akadt, aki mesélt az egymásra találásról. „Dougnak sikerült Paris szívét újra elnyernie, mert őrülten szerelmes a lányba, és nem tudott abba beletörődni, hogy elveszítette őt.” – mesélte a titokzatos forrás.

Állítólag, Doug szíve szerint azonnal Paris után utazott volna Dubai-ba, de tudta, hogy időt kell adni a szőkeségnek. Addig is hazaköltözött a szüleihez Laguna Beachre, s éjjel-nappal csak dolgozott. Eközben néha felhívta a lányt, majd nagyon drága ajándékokkal halmozta el, s ugye Paris nagyon szereti az effajta figyelmet. A bocsánatáért esedezett, s próbálta bebizonyítani neki, hogy mennyire komolyan gondolja a kapcsolatukat.

A forrás hozzátette még, hogy Paris végül megbocsátott a férfinak, bár családja továbbra sem kedveli őt. Az örökösnő reméli, hogy a szüleinek, és nővérének sikerül majd jobban megismerniük élete szerelmét, s akkor ők is rájönnek, hogy mennyire komolyak a szándékai.

A szakítás okai

Egy szórakozóhelyen nagyon csúnyán összevesztek, s akkor mondtak búcsút egymásnak. Állítólag Paris szülei, barátai mindig is óva intették őt Doug-tól, mert szerintük a férfi csak a hírneve miatt volt vele. Úgy tűnik ekkor végre Paris is elhitte ezt, mert a vitából szakítás lett. Utána többször is nyilatkozta, hogy mennyire vak volt, mert nem látott át rögtön a férfin.

Most mégis kibékültek, s együtt vannak. Vajon mennyi igaz a hírből? Paris még semmit sem nyilatkozott, lehet, hogy a napokban ő is bejelenti a nagy hírt?
Forrás: HírExtra/x17online