Vége! Csillag születik: ennyi volt...

Ennyi volt, vége: lezárult egy fejezet a Csillag születik legújabb szériájának történetében. Aki elmulasztotta a jelentkezést, az csak magára vethet.

„Körülbelül hétezren jelentkeztek, minden korosztályból, persze, nem biztos, hogy ennyien el is jönnek majd a válogatásra” – mondta el a műsor háziasszonya, Ördög Nóri. „Mindenesetre kíváncsian várjuk a produkciókat; a klasszikus kategóriák mellett – ének, tánc –egészen elképesztő mutatványokra készülhetünk. Jelentkezett több beatboxos, illuzionista, de van például kutyatáncoltató, és olyan is, aki füttykoncertet ad. Szerencsére teljesült az álmunk, és igazán sokszínű a mezőny! Persze, minden a személyes találkozók után dől el, hiszen a jelentkezésből nem mindig derül ki, miről is van szó pontosan. Biztosan akadnak olyanok is, akik az első műsorba nem jutottak be, és ismét szerencsét próbálnak” – mesélte a műsorvezető.

A műsor előkészületei azonban a jelentkezők lajstromba vételével még messze nem értek véget. A hipnotizáló bácsira például sokan kíváncsiak a csatornánál is.

„Az első válogatások a jövő hét végén kezdődnek, utána jön a többi kör. Ennek eredményét a nézők csak ősszel láthatják majd a képernyőn, de mi már most lázasan dolgozunk a műsoron” – tette hozzá Ördög Nóri.

Annyi biztos: ősszel ismét születik egy csillag az RTL Klubon…

Az első Csillag születik szériát Utasi Árpi, a vajdasági mesemondó kissrác nyette meg. Íme a döntőbeli produkciója:

Forrás: HírExtra/RTL Klub