Elképesztő! Bochkor Gábor egy konyhatündér - videóval!

Bochkor Gábor szeret főzni, enni, és mosogatni is. Imádja a nagy tányéron kis semmi ételeket. Fene a gusztusát…

A Sláger Rádió műsorvezetője, Boros Lajos hű társa, a magyar nők által egyik legsármosabbnak tartott férfiember, Bochkor Gábor nem csak éttermekben szereti kipróbálni az egzotikus ízeket, hanem saját konyhájában is. Szereti a franciás, olaszos, kínai és japán ízeket is, és – itt jön az igazán meglepő – nem rest megfőzni sem ezeket!
Sőt ha az ételek készítéséről van szó, mindig és kizárólag a maximumra törekszik. Itt van például a francia konyha, amiben leginkább az esztétikum és a minőség egyvelegét kedveli.

"Amit Magyarországon sokan nem szeretnek a francia konyhában, nagy tányéron kis semmi étel. Én pont ezt kedvelem. Lehet, hogy kevés, de az változatos és sokféle. Sosem eszed degeszre magad, de amit kapsz az egész biztosan minőségi étel" – magyarázta a Tabu TV-nek „ChefBochkor”.

A meglepetéseknek pedig még messze nincs vége! Gábor ugyanis kifejezetten szereti a főzéssel-sütéssel járó egyéb járulékos tevékenységeket is! Ugyan néha átengedi a fakanalat feleségének, Várkonyi Andreának is, a legtöbbször szeretni kézben tartani a dolgokat:

„Teljesen önállóan dolgozunk, nincs munkamegosztás. Andrea először főz, utána ebéd, és csak azután jöhet a pakolás, ebben különbözünk. Én, ahogy főzök, közben már pakolom is el a felesleges edényeket” – tette hozzá a nevetve Bochkor.

A kérdés csak az, hogy felesége, Andrea hajlandó-e enni azokból az ételekből, amiket Bochkor konyhatündérkedik össze…

Mindez és sok minden más Bochkor gasztronómiai érzékével kapcsolatban az alábbi videóban:

Forrás: HírExtra/Tabu TV