Ön öngyilkos lenne Mary Zsuzsi miatt?

Egészen döbbenetes a történet: Mary Zsuzsi volt szeretője, a negyven évvel fiatalabb Tamás öngyilkos akart lenni! Ez van, összetörte a kicsi lelkét a szakítás. Ez is a színjáték része?

Mint arról korábban a HírExtra is beszámolt, a hatvanegy éves Mary Zsuzsi és negyven évvel fiatalabb kedvese, Tamás mindössze néhány hónap boldogan töltött idő után szakítottak. A hírek szerint azonban a srácot annyira megviselte az, hogy a nyugdíjas énekesnő elhagyta, hogy öngyilkos akart lenni.

„Azt hajtogatta, hogy öngyilkos lesz, mert nem bírja feldolgozni azt, ami vele történt” – mondta az ügyről a fiatalember egyik a neve elhallgatását kérő ismerőse. „Megmondom őszintén, engem nem lep meg. Nagyon oda kell figyelni rá, mert teljesen összetört, tönkretette őt, hogy szakítottak Zsuzsival” – tette hozzá az ismeretlen.

Tamás letargiája állítólag addig fokozódott, hogy bejelentette: öngyilkos lesz, ha nem jönnek helyre a dolgai.

Mi csak azt tudjuk neki javasolni, hogy fel a fejjel, Mary Zsuzsi után is van élet. Sőt. Nézzen körbe mondjuk valamelyik nyugdíjasotthonban, ott százával tolonganak a Mary Zsuzsihoz hasonló korú gyönyörűbbnél gyönyörűbb facér nők…
Forrás: HírExtra/Blikk