Budapesten a világ legnagyobb élő versenyautója - videóval!

Ezt jól összetáncolták! Hatvanhat magyar táncos közreműködésével hozták össze a világ legnagyobb élő versenyautóját a Városháza Parkban. Tök jó, de mi értelme van?

A világ legnagyobb élő versenyautója Barry White zenéjére és Seres Attila koreográfiájára készült több mint hatvan táncos közreműködésével. A „jármű” kerekei több mint másfél méter magasak voltak.

A koreográfus, Seres Attila elégedett volt az eredménnyel, noha több mint négy órán keresztül kellett keményen dolgozniuk azért, hogy tökéletesen sikerüljön a nagy mű. Megérte, így ugyanis egészen jó képek készülhettek az ING által szponzorált akcióról (annyira látszik, hogy közeledik a Forma-1-es Magyar Nagydíj hétvégéje…).

Akinek nem szimpatikus az emberekből épített kocsi, az akár egy igazival is vigasztalódhat: a téren, ahol tegnap a világ legnagyobb élő versenyautója állt, most egy valódi várja az érdeklődőket. Az ING F1 Élményparkban pénteken még bárki megnézheti a Renault versenyautóját, kipróbálhatja magát szimulátorokon, sőt a hazai nagydíjra is lehet jegyet nyerni. Este még koncert is lesz, fellépő a Neo, s az RTL Klub sztárriporterei, Szujó Zoltán és Czollner Gyula is tiszteletüket teszik a promórendezvényen.

A Forma-1 már a Városháza téren tart…