Szado-mazo! Bőrmaszkban lépett az újságírók elő az énekesnő! - képpel

A nem túl okos Lady GaGa úgy döntött, hogy bemutatja brutálisabb oldalát is, ezért egy bizarr bőrmaszkban ment el egy sajtótájékoztatóra.

Biztosan fejre ejtették Lady GaGat, mert annyi butaságot talál ki, amikkel igaz, hogy automatikusan magára hívja a figyelmet, de közben tiszta idiótát csinál magából. Volt ő már biszexuális, majd leszbikus lett, mellet is mutogatott, s közben arról beszél, hogy mennyire eredeti.

Mihez lehet ezek után nyúlni? Marad a nyilvános szex, a pucéran mászkálás, és a szado-mazo szerelés. Lady GaGa utóbbit választotta. Egy rendezvényen megjelent bőrruhában, bőrkesztyűben, és maszkban…

Horrorisztikus

Azt nem lehet tudni, hogy az önmagát énekesnőnek nevező hölgy minek is szánta ezt a jelmezt, mert hogy minden volt, csak szexi nem. Ebben a bőrmaszkban inkább úgy nézett ki, mint egy horrorfilmből előlépő őrült pszichopata, már csak a vérfoltok hiányoztak a testéről.

Platina szőke haja egy nagy kócban az égnek állt, de erről a nem túl előnyös kép is tanúskodik. Ezt a különleges belépőt egy máltai sajtótájékoztatóra tartogatta, bár az kérdéses, hogy ettől a maszktól hogyan tudott beszélni? Nem mintha úgy általában értelmes mondatok hagynák el a száját. Levegőt azért kapott, mert az orrát szabadon hagyta, ez csak még inkább emelte nem létező szexuális kisugárzását.

Ezek után már csak annyit lehet mondani, hogy várjuk a folytatást…
Forrás: HírExtra/celebrity mania