Elképesztő! Ötezren jelentkeztek eddig az RTL Klub új műsorába!

Elsöprő siker, hihetetlenül magas nevező – elsejéig mintegy ötezren jelezték, hogy részt vennének a Csillag születik új szériájában.

Az első Csillag születik tapasztalatai alapján várható, hogy az önjelölt csillagok száma végül elérheti a hétezret is. A jelentkezőket folyamatosan hívjuk vissza és augusztusban tartjuk a válogatókat, ahonnan a legjobbak egy következő rostán vesznek majd részt. Sokan az utolsó napra halogatják a telefonhívást. Mindenkit arra biztatunk, hogy legyen bátor, semmit nem veszíthet – mondta Schiwert Takács László, a műsor felelős szerkesztője.

Hasonló véleményen van Ördög Nóri, a produkció egyik műsorvezetője is. A műsor bájos háziasszonya ráadásul a csillagok kiválasztásában is segédkezik:

Nem az a fontos, hogy valamiben a legtehetségesebbek érezzék magukat jelöltek, hanem hogy szórakoztató legyen az, amivel a közönség és majd a zsűri elé állnak. Aki baráti társaságban rendszeresen megnevetteti a többieket humorával, elkápráztatja a haverokat a táncával, vagy éppen énektudása szerez derűs perceket, ne habozzon, álljon elénk és az RTL Klub képernyőjén keresztül szórakoztasson egy egész országot. Talán az idei év leendő sztárja rejtőzik köztük – mesélte a nemrég botrányos magánéleti viharaival a bulvárlapok címoldalára került Ördög.

Csak emlékeztetőül: a szervezők várnak minden olyan magát előadónak nevező embert, aki tud énekelni, zenélni, táncolni, prózát mondani, nevettetni, esetleg szimplán csak celeb akar lenni. Jelentkezni az RTL Klubnál lehet.

Mi már alig várjuk, hogy kiderüljön, ki lesz a nemrég hentesnek álló Utasi „Mesemondó” Árpika utóda…
Forrás: HírExtra/RTL Klub