Megdöbbentő! Lehúzható tetoválás?

A tetoválást csináltatni nagy felelőséggel jár, viszont egy francia cég ötlete miatt, ezentúl bárki rajzokkal díszítheti testét, ha ahhoz van kedve.

Elképesztő, hogy miket ki nem találnak. Az Up Factory nevű francia cég bizarr mintákkal díszített harisnyákat dobott piacra. A ruhadarabokkal a cég azt a réteget célozta meg, akiknek tetszenek a tetoválások, valahol szeretnének is csináltatni, de bátorságuk nincsen hozzá.

Van aki jó ötletnek tartja, mert a tetoválás komoly dolog, ha egyszer megunják akkor csak orvosi segítséggel lehet eltávolítani, mely nem csekély összegbe kerül. Ezzel a harisnyával, viszont ha kedvünk van gyakrabban váltogathatjuk a tetoválásainkat, mint a ruhánkat. A tetkós harisnyákat az interneten lehet megrendelni megközelítőleg tizenegyezer forintért.

A sikerre való tekintettel, elkezdték a hölgyek harisnyáit is mintákkal dísziteni, ezért ne lepődjünk meg ha esetleg szembetalálkoznánk az utcán egy erősen visszeres, vagy bogaras lábú hölgyel. Tóth Gabinak mindenesetre tetszik ez az őrültség. – Nagyon beteg ez a harisnya, de nekem bejön. Simán bevállalnám! - nyilatkozta az énekeső a Borsnak.
Forrás: Bors/HirExtra