Hoppá! Cicciolinát megrontották

Cicciolina, Husika, vagy polgári nevén Staller Ilona. Vannak, akik szeretik, vannak, akik gyűlölik, de kevesen vannak azok, akik nem hallottak még róla.

Cicciolina 1951-ben született Staller Ilona néven, Budapesten. Apja, vagy, ahogy Husika mondta „a Staller” hamar lelécelt a családtól, Ilonát mostohaapa nevelte. Édesapját soha nem tekintette apának, mint mondta egész életében hiányzott egy olyan erős, igazi férfi, akire felnézhetne. Édesanyja szülésznő volt, aki mindent megtett, hogy pótolja a hiányzó apát, de Husikáék négyen voltak testvérek, ezért az anya nem volt könnyű helyzetben.

Ilona édesanyja megpróbált elszökni a kommunista diktatúra rémtettei elől, de kis kitérő után visszatértek. A külföldi bujkálás idején egy jugoszláv házaspár meg akarta vásárolni a kis szőke lányt, mondván filmsztárt csinálnak belőle, de Husika édesanyja nem adta el őt, pedig szinte éheztek. Ez a lányban örökre pozitív nyomot hagyott édesanyjáról.

Szexualitása hamar kiteljesedett. 13 évesen már modellkedett, a férfiak hamar szemet vetetettek rá. Szüzességét 14 évesen veszítette el, de mint mondta ma már nem emlékszik a férfi nevére sem, pedig akkor nagyon szerelmes volt belé. Már fiatalon szórakozni járt, állandó vendége volt az akkori Metro Klubnak. Ezt mostohaapja nem nézte jó szemmel, egyszer annyira kiakadt a „lányára”, hogy levágattatta vele hosszú, szőke haját. A lány ekkor meggyűlölte őt.
Forrás: Bors/HirExtra