Úristen! Ezt miért?! Molnár Anikó tönkre akar tenni egy kicsi gyereket?!

Molnár Anikó fölött nem szakadt le a plafon, igaz nem is kellene. Végül is Molnár Anikó világsztárról köztudott, hogy okos nő, s hogy értelmes dolgokat hord össze. Most például azt, hogy érett az anyaszerepre.

Molnár Anikó világsztár azt mondja, hogy megérett arra, gyermeket vállaljon. Ezt eddig is bizonyította már, például itt, itt és itt, valamint természetesen a leadképen. A képek magukért beszélnek, csakis olyan nőről készülnek ilyenek, aki érett, komoly gondolkodású, egyáltalán: tud gondolkodni, mindenféle kisiskolás feltűnési viszketegségtől mentes, igazi értelmiségi családanya. Nem? De. Na ugye.

Az ember eszébe jut a sztori, amikor kb. 5 évvel ezelőtt egy tizenegynéhány éves kislány lelőtte a nevelőapját (aki folyamatosan terorizálta az egész családot, persze ez még nem ok a gyilkosságra - szerk.), majd "gyorsan" teherbe esett, amiért Mádl Ferenc akkori államfő köztársasági elnöki kegyelmet adott neki (Mádltól ez óta az eset óta sikítófrászt kapok és a nevét se akarom hallani). Hogy mi van azóta Kittivel, fene tudja, s azt is csak sejthetjük, hogy mi van egy olyan gyerekkel, akitől az anyja 12 évvel idősebb. Minden bizonnyal ő is érettnek gondolta magát egy gyerekre, nem? Az eszünkbe se jut, hogy az „anyuka” csupán azért hordta ki szerencsétlen jövevényt, hogy saját maga ne kerüljön a kiválóan megérdemelt helyére, jelesül a sittre.

Na. Ennek analógiájára eszünkbe sem jut megkérdőjelezni, hogy a molnáranikófélék nem érettek az anyaszerepre. Azt pedig még kevésbé merjük feltételezni, hogy a molnáranikóféllék így akarnak az újságban lenni, s mindenki Anikója csak azért játszik egy gyerek gondolatával, hogy ő, mármint mindenki Anikója híres legyen.

Angolul értőknek kötelező videó ezen a linken!