Zséda bevallotta: "Sokat tanultam tőlük!"

„Láthattam őket úgy, ahogy mások nem: próba közben, a felkészülési időszakban” – áradozott Zsédenyi Adrienn énekesnő a magyar könnyűzene egyik legendás együtteséről. Hogy kik ezek? Eláruljuk!

Zsédenyi Adrienn bevallotta, hogy élete egyik legmeghatározóbb élménye Hungária együtteshez köti. Az énekesnő ugyanis annak idején több tízezer ember előtt vokálozott a zenekar Népstadion-beli nagykoncertjén. Most azonban már szó sincs vokálról, maga a fő attrakció lesz Zséda: június 27-én, a Coke Club – MTV Icon koncerten azonban két dallal is meghálálja az élményeket Fenyőéknek.

Az egy dolog, hogy a gyönyörű énekesnő nem is tud elképzelni még egy házibulit sem a rock’n’roll nagy magyarjai nélkül, de a Fenyő Miklósék iránt érzett tiszteletből két Hungária dallal készül a szombati előadására. Persze mindkét számot átformálta a saját stílusára, e legalább izgulhat, hogy milyen véleményt formálnak majd meg példaképei.

A Népstadionban, a nagy Hungária koncerten vokáloztam mellettük. Hihetetlen élmény volt, több tízezer ember előtt énekelni… Láthattam őket úgy, ahogy mások nem: próba közben, a felkészülési időszakban. Fenyőék profizmusából sokat tanultam – árulta el az énekesnő.

Az Eszelős szerelem és a Meghalok, hogyha rám nézel feldolgozások állítólag meglehetősen bluesosak lesznek, de Zséda még ezen kívül is tartogat egy kis poént. Az azonban tuti, hogy show-elemekben igencsak gazdag produkció lesz.

Szeretem a show-t, és ennek a zenének a lényege, hogy külsőségekben is passzoljon – árulta el Zséda.De természetesen első az előadás, a dalok. Nem árulom el, hogy milyen lesz a fellépő öltözékem, de biztos, hogy a korszak stílusjegyeit nem nélkülözi majd – tette még hozzá az énekesnő, aki már gőzerővel készül a június 27-én a Coke Clubon, és természetesen július 2-án az MTV műsorán élvezhető előadására.

Mielőtt azonban még lófarokkal, színes napszemüveggel, pöttyökkel, esetleg tűsarokkal vagy balerinacipőben képzelnénk el Zsédát nem árt megjegyezni: jó lenne, ha nem vinné azért túlzásba a Fenyőék fényezését. Ugyanis saját magának is van egy nem is akármilyen kisugárzása, amire vélhetően sokkal inkább vevők a mostani fiatalok...

Végül pedig nézzük a mestert, ő hogyan adja elő a fentebb már szóba került Eszelős szerelem című nótát:

Forrás: HírExtra/Red Lemon