Beteges! Brutális módon akarta kivégezni magát Jimmy sírján!

Jézusom! Zámbó Jimmy sírján akart öngyilkos lenni egy rajongó! Elképesztő erejű történet, mi is csak sírás után tudtunk kalviatúrát ragadni.

Ez immáron a második eset, hogy A Király sírjánál akart valaki meghalni. Bár, hogy akart-e, nos, ez nyilván megkérdőjelezhető, ahogy a Blikknek nyilatkozó pszichológus kerekperec meg is tette: feltűnési vágy állhatott az eset mögött – mondta a szakember.Szegény Dzsimi! Ha tudná, hogy a berettájával nem csak magát nyírta ki, hanem majdnem két embert kergetett a halálba... Sőt! Nem tudjuk, hogy az otthoni magányban hányan kerestek egy jó erős gerendát és beáztatott kötelet, mert nem tudták elviselni A Király nélküli világot.

Oh, mily’ nehéz az élet súlya! Hogy valakinek a mai nehéz gazdasági helyzetben arra is legyen ideje, hogy végiggondolja: Dzsimi halott, kimegyek a sírjára hasba szúrom magam a disznóölő késsel, meghalok, s akkor jó lesz (jaj, ebbe belegondolni is brutális). Micsoda lelki erő!

A megélhetésért vívott küzdelemből még megmaradó energiákat ugyanakkor értelmes dolgokra is fel lehetne használni, a hülyeségeken való agyalás helyett.
Forrás: HírExtra/Blikk