Döbbenet! Győzike lánya lesz a MTA elnöke?!

Éveken át a kamerák kereszttüzében élt, öntörvényű kislányként vált sztárrá. Képtelen fékezni az indulatait, s lassan iskoláskorú, de még mindig cumizik. Pszichológiai elemzés Győzike lányáról!

Nehezen jönnek a szavak. Először is, elmondani nem tudjuk, mennyire igaza van a Borsnak, amely hihetetlen szerepet vállal hazánk kulturális fejlődésében, s amely megállapítja: Gáspár Virág sztár. Valóban így van, ismertsége vetekszik Lendvai Ildikóéval és Orbán Viktoréval, elismertsége pedig közel 98 százalék, azaz 100 emberből 98-an elismerően nyilatkoznak róla. Legalábbis ezt gondoljuk, mert aki nem ismeri el, nem szereti, nem imádja Virágot, nos, rá egy örökkévalóságig a pokol bugyrai várnak.

Eltorzult Virág énképe! – kiáltja a sajtóba a veszélyt a Bors. „Kétoldalú probléma állhat a háttérben: egyrészt sütkérezhet a fokozott érdeklődésben, mindenki vele szeretne barátkozni, ezt pedig még élvezheti is. Az is előfordulhat azonban, hogy cikizik” – indokolta a pszichológus az énkép torzulását az újságnak. Szegény. „Az, hogy ezt a jelet mutatja [amit a képen láthat az olvasó], azt jelenti, dacból szembefordult a világgal” – mondta a pszichológus. Hát igen, Virág hihetetlen szeretnivaló kislány, a nevelés csúcsa, az ország reménysége, a haza megmentője, akiből egy nap még az MTA elnöke lesz.