Vadon Jani kicsit elszállt!

Kedvenc műsorvezetőnk beleszeretett a repülésbe, pedig eleinte nagyon félt tőle. Részt vett a kalocsai repülő napokon is, hogy ismét a mennyekben érezhesse magát.

A népszerű műsorvezető, Vadon Jani legújabb hobbija a repülés. Akkor szeretett bele, amikor óriás lufikat kötöttek rá, s ezek segítségével felröppent huszonöt méter magasba is. Eleinte nagyon félt, de hamar rákapott az ízére, azóta alig tud meglenni a repülés nélkül.

Ezért is utazott le Kalocsára a EuropAirVenture repülős napra. Itt az egyik műrepülő pilótára bízta magát, hogy együtt akár 500 méter magasra is felszállhassanak.

- Izgatottan várom a hétvégét, mert kíváncsi vagyok, milyen érzés lesz kipróbálni a műrepülést. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartok tőle, hiszen a műrepülő bajnokok sokszor még a földről nézve is félelmetes figurákat csinálnak. Remélem, tekintettel lesznek arra, hogy életemben először fogok ilyen gépre ülni, és nem akarnak megtréfálni hirtelen manőverekkel. Már csak azért is bízom ebben, mert a repülés után szeretném birtokba venni az összes harcászati gépet, ugyanis imádom a haditechnikát. - újságolja a Pirítós műsorvezetője.

Mivel már véget értek a kalocsai napok, és semmilyen gyászhírt nem hallottunk, így feltételezhetjük, hogy bizony Vadon Jani életben maradt.