Nagyon durva! Megverték a magyar tinisztárt! - videóval!

A minap az egyik szórakozóhelyen megtámadták Molnár Tomit, az AFC énekesét. Külseje miatt kötöttek bele, ami elmondása szerint minden napos, csak nem mindig torkollik verekedésbe.

Nem meglepő, hogy az Anti Fitness Clubos fiúkba gyakran belekötnek, hiszen cseppet sem úgy néznek ki, mint az átlagos fiúk. Festett haj, festett körmök, persze ezekkel semmi baj sincsen, de mégsem nézi ezt mindenki jó szemmel. S egyesek nem is hagyják szó nélkül.

Így történhetett meg, hogy egy budai szórakozóhelyen belekötöttek az AFC énekesébe, Molnár Tomiba. A szemtanúk szerint a fiú nem volt éppen józan, le is ütötték, majd a biztonsági őrök tessékelték ki a szórakozóhelyről.

- A külsőm miatt naponta érnek atrocitások az utcán. Persze mindaddig amíg nem voltam ismert, addig csak egy fura öltözetű srácnak számítottam. Mostanra megváltozott a kép, hiszen ha valami komolyabb balhé van, előfordul, hogy megírják az újságban. – magyarázta az énekes.

Az a bizonyos este

- Azon az estén egyébként többször is belém kötöttek. Ha nem védem meg magamat, sokkal rosszabbul jártam volna, és talán maradandó sérüléseket szerzek. Tapasztalatból tudom ezt. Sosem voltam kezdeményező verekedésekben, és határozottan elutasítom az erőszakot. – tette még hozzá Molnár Tomi.

Szerencsére nem szenvedett komolyabb sérülést az énekes, azt viszont nehéz megérteni, hogy ki leli abban örömét, ha megverhet embereket azért, mert kicsit máshogyan öltözködnek. Elég üres lehet az ilyeneknek a lelkivilága…

Most pedig tekintsék meg az AFC egyik legsikeresebb klipjét. Ez a cenzúrázatlan változat!


Forrás: HírExtra/Blikk