Románc a láthatáron! Puskás Peti összebújna Tóth Gabival!

Újabb szerelem van születőben? Puskás Peti bevallotta, hogy igenis bejön neki Tóth Gabi, és még össze is jönne vele. Vajon mit szólhat ehhez az énekesnő?

A VIVA Comet gálán Tóth Gabi, és Puskás Peti előadott közösen egy dalt, ami finoman szólva is szexuálisan túlfűtött volt. De ez is volt a cél, mert a férfi és nő között lévő szexuális feszültségre helyezték a hangsúlyt.

Puskás Peti elmesélte, hogy érdekes volt, mert a próbák során annyira nem jött össze sosem a túlfűtött légkör, míg a színpadon minden átjött, aminek át kellett jönnie. Mindenki tetszését elnyerte a szexi produkció.

Sokak fejében szöget ütött, hogy mi van akkor, ha tényleg van valami a két fiatal között. Puskás Peti pedig nem kertelt, elmondta a Tabu Tv-nek, hogy azért is jó csinálni Gabival ezt a produkciót, mert nagyon bejön neki, mint nő.

Egy új szerelem van születőben?

- Nagyon szeretem a habitusát, ő egy vagány csaj, akire tényleg azt lehet mondani, hogy előadóművész, aki egyszerűen ösztönösen jól csinálja azt, amit csinál, és persze egy gyönyörű csaj! A lábait imádom, de többet nem mondanék! - mosolyodik el Puskás Peti.

Ráadásul azt is elárult a színész-énekes, hogy már sokat gondolkodott azon mi lenne, ha összejönne alkalmi színpadi partnerével, Tóth Gabival.

- Szerintem azért kemény kapcsolat lenne a miénk! Lehet, hogy belekezdhetnénk, de nem tudom hogy meddig tartana igazából, hiszen mind a ketten nagyon makacs emberek vagyunk, és hát főleg Gabi ilyen. Vitatkoznánk napi nyolcvankétszer, az biztos! – tette még hozzá Puskás Peti.

Az biztos, hogy ebbe Gabinak is lenne egy-két beleszólása, hát még Balázsnak, a barátjának.
Forrás: HírExtra/Tabutv