Lilu bevallotta!

Nagyon megfordult a világ a szőke műsorvezetővel. Mióta megtudta, hogy babát vár, sugárzik a boldogságtól. Megtudhattuk azt is, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Lilu elárulta, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Már régóta tudja babája nemét, de eddig nem akarta nyilvánosságra hozni. Nem meglepő a műsorvezetőtől, hogy várt ezzel a bejelentéssel, hiszen a terhességét is késve osztotta meg nagyérdeművel. Lilu mindig lányt képzelt el magának, így rendesen meglepte, mikor orvosa elárulta, hogy látja a kis jövevény „szerszámát”.

- Mindketten meglepődtünk, amikor kiderült, hogy fiú lesz, mivel Laci és én is lányos szülőknek képzeltük magunkat. Persze ez az örömünkön nem változtatott, az egész család nagyon várja már a babát.- nyilatkozta műsorvezető a Blikknek. Barátok és munkatársak is állítják, hogy Lilu sugárzik, mióta gömbölyödik pocakja, és nagyon boldog férjével, Árva Lászlóval. Várják már a nagy napot, de nem szaladnak a dolgok elejébe.

Nagyon sok dolog van, amit még el kell dönteniük. A név kiválasztása még folyamatban van, és a szülés módját sem határozták meg. Egy valami azért már le van fixálva. A szülőszobában ott lesz Lilu édesanyja, kinek jelenléte nagy biztosnágot jelent a szőke kismama számára.
Forrás: Blikk/HirExtra