Végre! Kóka Jánost is utolérte a végzete!

Kóka János ismét férj lesz. A liberális politikus a közelmúltban kérte meg barátnője kezét. A frigyre még idén sor kerülhet. De vajon hol és mikor és főként: mennyiből?

Kóka János 2005-ben vált el első feleségétől. A válás után azonban nem sokáig élvezte a playboy életet, mert egy éven belül megismerkedett egy nála sokkal fiatalabb hölggyel.

Kóka még gazdasági miniszter korában kezdett el udvarolni egyik beosztottjának, Szandrocha Kamillának, aki akkor a befektetési kapcsolatok osztályán dolgozott.

Kóka eleinte – saját bevallása szerint – félénken közeledett a lányhoz, de később – látva a biztató visszajelzéseket – már magabiztosabb lett, így viszonylag hamar összejött a nála nyolc évvel fiatalabb Kamillával.

A főnök-beosztott viszony azonban nem tartott, nem tarthatott sokáig. Kamilla úgy látta jónak, ha nem keverik össze a munkát és a magánéletet és ezért távozott a minisztériumból. (Az más kérdés, hogy idővel Kóka is megválni kényszerült a miniszteri székétől.)

A Blikk információi alapján Kóka néhány hete, washingtoni útja előtt egy romantikus vacsorán kérte meg kedvese kezét, aki – az újság szerint – azonnal igent mondott. A politikus ezt később megerősítette, azonban több részletet nem akart elárulni a közelgő menyegzőről.

Így sajnos egyelőre azt sem tudhatjuk, hogy pontosan hol és mikor lesz az esküvő. De nem legyenek kétségeink: valószínűleg sem sikerül majd elrejteni a média elől.

Forrás: HírExtra/Blikk