Elképesztő! Fritzl szerelmes a testőrébe!!

A meggyötört és negyed évszázadon át fogva tartott nő, szabadulása után végre szeretné élvezni az életet. Új szerelmével együtt ez úgy néz ki sikerül.

Úgy tűnik, hogy a Fritzl család nem tud eltűnni az újságok oldalairól. Ha éppen nem a rém legújabb, botrányos tette kerül rivaldafénybe, akkor az egyik családtag borzolja a kedélyeket. Állítólag a sokat bántalmazott és 24 évig fogva tartott Elizabethre rátalált a szerelem.

A fizikailag és lelkileg összetört nő fejét egyik testőre csavarta el, aki a szabadulása után vigyázott rá. Sokan rossz szemmel nézik kapcsolatukat, mert úgy gondolják, hogy a jóval fiatalabb férfinek nem igazán az asszony szerelme, sokkal inkább a hírnév kell. A Elizabeth és Thomas már össze is költözött, ezzel is mutatva a kételkedőknek, hogy komoly érzelmekről van szó.

Szomszéduk szerint is megvan az összhang a pár között. Tény, hogy mióta Elizabeth visszakerült a való életbe és a szíve is foglalt teljesen megváltozott. Bőre üdébb lett, ráncai kisimultak, haját szőkére festette és a kihullott fogait is megcsináltatta.

Régi ismerősei, barátai, de még családtagjai is nehezen ismernék fel átváltozott, megújult külseje miatt. Látszik, hogy végre boldog. Csak nehogy hamis illúzió legyen ez a jelenlegi állapot, ahogyan az elmúlt negyed évszázad.

Forrás: Blikk/HirExtra