Könnyen varázsolhatunk nagy melleket: itt a hőérzékelős melltartó!

Szlovén kutatók kifejlesztettek egy olyan csoda melltartót, ami képes spontán megnövelni a mell méretét. Hogy miként is működik ez? Speciális anyaggal, hozzávalóval rendelkezik, és minél melegebb van, annál aktívabban domborít!

Ki az a nő, aki ne szeretne nagyobb melleket? Biztosan kevés női olvasó kezdett heves fejrázásba, hogy ő bizony nem szeretné, ha egyel nagyobb számú melltartót kéne hordania, ugyanis elégedett a kebleivel.

Ha még egy csettintéssel nem is lehet megnövelni a nők mellét - pedig milyen jó lenne, és a férfiak ennek egyaránt örülnének -, most mégis kifejlesztettek egy olyan megoldást, pontosabban melltartót, amivel könnyen megnövelhetik a mellméretüket. Ugyanis ez a szerkezet képes rá, hogy hő hatására megemelje a keblek méretét. Hogy is van ez?

Itt az új mellnövesztő melltartó!

Ezt az új találmányt Smart Memory Bra-nak nevezték el a kutatók, magyarosan talán ötletes memória melltartónak nevezhetnénk, bár ebben ne próbáljunk meg sok értelmet keresni. Hogyan is működik?

Már maga a gondolat is csábító, hiszen egy erotikus fehérneműről van szó, amit a nők nemcsak muszájból viselnek, mivel általában szeretik is. A push-up melltartók eddig is arról voltak híresek, hogy képesek megnövelni a nem éppen nagy melleket, azt is mondhatnánk, hogy dobnak rajta egy kicsit.

Ez a csoda darab viszont érzékeli a test hőmérsékletét, és ha az növekszik, akkor a melltartó lassan megemeli a melleket. És mi máskor is forrósodna fel a hölgyek teste, mint a szexuális izgalom hatására. Így férfi, nő egyaránt örülhet, hiszen hirtelen megnő a lányok melle, ami nagyon izgató lehet a pillanat hevében.

Hogyan is működik a csoda melltartó?

Nyári betegségek
A melegben sokkal könnyebben össze lehet szedni gombás fertőzéseket, s ilyenkor nőknél veszély zónának számít a melltartó környéke is. Ezért ajánlatos olyan darabot viselni, ami bőrbarát, légáteresztő, amibe nem sül bele az ember a meleg hónapokban. Nem csak gombás fertőzést kaphatunk el, hanem a bőrünk könnyen kidörzsölődhet, ezért is érdemes körültekintően választanunk.
Nem egyszerűen az biztos. Emellett eredetileg nem a férfiak örömére találták fel, sőt, teljesen más célból fejlesztették ki. Egy szlovén termékről beszélünk, aminek a feltalálója Lisca névre hallgat.

A melltartó egy speciális "memória habot” tartalmaz, ami a hőmérséklet hatására képes váltogatni az alakját, és így feljebb tolja a melleket. Kitalálója tényleg nem a férfiakra gondolt, mikor megálmodta a csoda melltartót, hanem csakis a kényelmes viseletet tartotta szem előtt.

Ezt többek között úgy éri el, hogy ez a ruhadarab minden esetben igazodik viselőjének a testalkatához, ráadásul csökkenti a mell környékén kialakuló bőrbetegségeket, amik a túlzott meleg hatására alakulhatnak ki.

Különleges anyag különleges emberektől

Az úgynevezett memóriahabot még anno a NASA fejlesztette ki, így ki gondolta volna, hogy egykoron majd a nők álmait fogja valóra váltani. A repülőgépek védelmi rétegeként szolgált volna, de végül nem használta fel az amerikai világcég. Ha ők nem is alkalmazták végül, azért kárba nem ment. Egyes sportágakban bukósisakokat bélelnek ki ezzel az anyaggal. Így szépen eljutott ez a fehérneműiparba is, ahol gond nélkül alkalmazták.

Már rohamozhatjuk a polcokat?

Forgalomba még nem hozták a különleges melltartókat, és elég kétséges, hogy mekkora lesz rá a kereslet. Ugyanis elméletben nem hangzik rosszul, de felmerülnek olyan problémák is, mint a kényelem. Eddig legfeljebb szivaccsal tömték ki a melltartókat, plusz beledugtak egy drótot. Ha most beletesznek egy furcsa anyagot is, nem lehet tudni, hogy mennyire lesz az hordható. Hiába a kényelem volt az elsődleges cél, nem lehet előre megállapítani, hogy a nők hány százaléka fogja ezt éjjel-nappal viselni.

Sokan, ha kedvelik is a melltartót, azt azért mégsem, ha az túl nehéz, vagy túl sok benne a szivacs. Első hallásra nem is lehet elképzelni, hogy milyen ez az anyag, amit a nőknek a mellük alatt kéne hordaniuk. Habról van szó, de szilárdnak kéne lennie ahhoz, hogy ne csúszkáljon.

Ez is elég érdekesen hangzik, hogy hő hatására megemeli a melleket. Vajon liftezni fog nap közben a nők melle, az időjárás változásaihoz igazodva?

Az ötlet tényleg nem rossz, főleg ha tényleg meg lehet általa előzni egyes betegségeket. Ráadásul, ha képes látványosan a melleket is megemelni, akkor dupla haszon. Elméletileg működik, már csak a kivitelezést kell megvárni, hiszen egy nő sem szeretne egy mellnövelő szerkezetet a szíve alatt hordani. Viszont ha ízléses, és diszkrét lesz, emellett könnyű, és hasznos, akkor biztosan nagy lesz a sikere.
Forrás: HírExtra/Drinfo.hu