Óriási nemi szervek a fák alatt! Majdnem felépült a szexpark!

Nem Kína lenne az első ország, ahol szexparkot hoznának létre. Viszont ez az a hely, ahol hatalmas port kavar már maga a gondolat is, nem hogy az első kövek, szobrok letétele. Októberben szerették volna megnyitni a nagy közönség előtt, de úgy tűnik, most a földdel tették egyenlővé.

Képzeljünk csak el egy napfényes parkot, zöld pázsittal, csicsergő madarakkal, és kényelmes padokkal. A park közepén kis patak is csörgedezhet, miközben a szökőkút csilingelő hangja járja be a rejtelmes fákat. Legyenek szobrok is, szólal meg a tervező. Szobrok meztelen testekről, és hatalmas nemi szervekről.

Ekkor már mindenki biztosan felkapja a fejét, hisz hol máshol is járnánk, mint a távoli, és rejtélyes Kínában. Viszont, ha Kína, akkor kommunizmus és tiltás. A szex tabunak minősül náluk, jogosan merül fel a kérdés, hogy miért is készítenének szexparkot? Pont ezért.



Épül a szerelem park, de kinek?


Sokaknak tetszik ez az érdekes, kicsit sem megszokott ötlet, de mellettük nagyon sokan támadják a parknak már a gondolatát is. Nagy port kavart, többen erkölcstelennek találták például az óriási nemi szerveket ábrázoló szobrokat. Ráadásul nemcsak művészeti tárgyak lennének kiállítva, hanem a szexuális technikákról tanítás is zajlana a parkban, emellett a biztonságos szexről is okítanák a vendégeket.

Októberben nyitnák meg a Chongqing tartományban a szexparkot, de ellenzői reménykednek benne, hogy erre sosem fog sor kerülni, hangzott el a China Daily napilapban.

- A parkot a közjó érdekében hoztuk létre, hogy segítsen a felnőtteknek a harmonikus szexuális élet élvezetében. A szex tabu téma Kínában, de az embereknek tényleg szükségük van több információra ebben a kérdéskörben - nyilatkozta a lapnak Lu Xiaoqing, a park igazgatója.

Ebből kiindulva kiállításokat, és képeket lehetne megtekinteni a szex történetéről, és a különféle technikákról.

Meglepő, de az internetezők legnagyobb része rosszallását fejezi ki a létesítménnyel kapcsolatban. Nem mindenki a parkkal nem ért egyet, hanem csak a kiállítás anyagát találja megbotránkoztatónak.

- Egy kicsit eltúlozták a kiállított tárgyakat. Zavarba jönnék, ha mások társaságában kellene végignéznem. - nyilatkozta a China Daily-nek, Liu Daiwei rendőr.



Mégsem épül meg az erotikus park?

Nagyon úgy néz ki, hogy ez a kezdeményezés végül a kukában kötött ki, hiszen egyre többen „tüntettek” ellene, és fejezték ki ellenérzéseiket. A Szerelemföldnek elkeresztelt parkot a helyi hatóság is ferde szemmel nézték. A bejárat előtt található cégér is bántotta a lelkivilágukat, ami egy jókora, félbevágott műanyagnőt ábrázol. A bábu csak egy piros tangát visel, és közben körbe-körbe forog. Azt senki sem érti, hogy feje miért nincsen a babának.

A tisztviselők egyenesen halált mondtak a parkra. Ha ennyien ellenzik a magas körökben is, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy mégis ki szorgalmazza ezt az extrém létesítményt?

Minden törekvés ellenére bezárta kapuit a szexpark, vagyis ki sem nyitotta azokat. Egyes források szerint lerombolták, így a létesítmény igazgatója most már semmit sem tehet, pedig szinte már felépült az összes épület. Így szűnt meg véglegesen a Szerelem földje Kínában, de ki tudja, hogy mikor jön egy újabb lelkes építesz, s mikor vágja bele a fejszéjét egy hasonló projektbe.

Koreában már működik

Az ötlet nem Kínából származik, hanem Dél-Koreából. A Csejuban lévő szexuális oktatópark, pontos nevén Love Land él és virul. A kínai park igazgatója meglátta ezt a létesítményt, s egyenesen beleszeretett, ezért is döntött úgy, hogy saját országában is megpróbálja felépíteni a szexuális paradicsomot.

Milyen lehet egy kínai szexuális élete?

Ázsia mindig is az élen járt a szexualitásban. Ott sosem számított tabu témának, beszéltek róla az emberek, nem hiába származik onnan a Kámaszútra is. Eközben Kínában, az utóbbi évtizedekben beszélni sem szabad róla, tiltott mindennemű pornográfia, és a szexuális felvilágosítást sem ismerik az iskolákban. Ezzel ellentétben szexboltok állnak majd’ minden utcában, a félrelépések, és a prostitúció is mindennapos jelenség. Bár többen is úgy tartják, hogy az erotikus boltokban inkább a külföldiek vásárolnak, de egyre nagyobb az igénye ezekre a játékos eszközökre a kínai embereknek is.

Mi, magyarok sem beszélünk túl sokat a témáról, ahhoz képest, hogy szinte már közhelyesen a csapból is a szex folyik. Természetesnek tűnik, hogy a tévében és az interneten mindig erotikus tartalmakba futunk bele, a sztárok is erről beszélnek. A gyerekek elég hamar értesülnek a témáról, de sok esetben érteni nem értik azt.

Érdekes eljátszani a gondolattal, hogy milyen lenne, ha nálunk is nyílna egy ilyen létesítmény. Biztos, hogy sokan látogatnák, de könnyen megeshet, hogy csak pironkodva lépnének be oda az emberek. A fiatalok között nagy lenne a sikere, de őket szinte biztos, hogy nem engednék be vagy, esetleg ott helyben tartanák meg nekik a szexuális felvilágosítást. Egyenesen nevezhetnénk ezt magyar oktató parknak is, ahova minden kisiskolás ellátogathatna egy tanulmányi kirándulás keretében. Erre még biztosan sokat kell várni, de semmi sem lehetetlen.