Bombahír! Dukai Regina megtalálta az igazit!

Egyszerű ez: Dukai Regina rátalált a rapper Papa Jóra. Nem is tagadják kapcsolatukat, sőt kifejezettem büszkék egymásra. Íme, a részletek!

Mint Stan és Pan, mint Bud Spencer és Terence Hill, mint Kiszel Tünde és a szemöldöke – legalább annyira elválaszthatatlan egymástól mostanában Dukai Regina és Papa Jo, a híresnek éppen nem nevezhető, de kétségkívül rapper. Az ő kapcsolatuk – bármennyire is hihetetlen – már két hónapja tart. Ezalatt az idő alatt megismerték egymást, és kialakult egyfajta kölcsönös vonzalom közöttük – ezt nem is tagadják.

– Papa Jo-val készítettem el az új dalomat, melynek címe: Te vagy az – mondta Regina. – Papa Jo az igazi számomra. A kapcsolatunk kizárólag szakmai – tette hozzá a modellből lett énekesnő.

Nézzük hát, hogy mit szól ezekhez a bókokhoz a másik fél, Papa Jo!

– Sokan összeboronáltak már minket, és ez rám nézve, kifejezetten hízelgő. Azonban sajnos mindenkit ki kell, hogy ábrándítsak, csak a színpadon alkotunk egy párt – kontrázott saját szövegére a rapper.

Ha látni szeretnék a nagy páros közös produkcióját, nincs más dolguk, mint figyelni az idei VIVA Comet gálát június 4-én.

Persze az lenne csak a meglepő, ha addigra már nem is lenne együtt a bombaduó…

Nem is tudta, hogy Dukai Regina "tehetséges" énekesnő? Nézze meg az alábbi videót, Regina egyik "legjobban" sikerült klipjét!