Ez tényleg elképesztő! Jön Kiszel Tünci bosszúja?!

Ma is döbbenetes fejlemények várják a bulvárolvasót. Fogarasy Mariann beszólt a mi Kiszel Tüncinknek, ezért kapott egy fikázást. Elképesztő! Hihetetlen! Botrány!

Fogarasy Mariann világsztár, ezért joggal érzi magát kényelmetlenül az ember, ha fogalma nincs, hogy ő kicsoda, ki bányászta elő és honnan, s most miért van benne a napi kulturális hírekben. De ezzel most talán ne is foglalkozzunk.

Foglalkozzunk azzal, hogy Fogarasy Mariann beszólt Kiszel Tüncinek, s Tüncikénk, a mi drága egyetlenünk meg fikázott. Elképesztő botrány lesz ebből, sokkal nagyobb mint az őszödi beszéd után. Az emberek kimennek a terekre, tüntetnek, s összecsapnak majd a fogarasymariann-pártiak meg a kiszeltünci-pártiak. A rendőrség vízágyúkkal fog oszlatni és SÜN! alakzatban fogja kiemelni a rendbontókat, akik kezében lesz majd egy-egy Kiszel Tünci élete című könyv.

Egyelőre azonban ott tartunk, hogy Kiszel Tünci szerint tized olyan híres akar lenni a Mariann, mint őfelsége, első Tünde királynő. Hát, ahhoz sokat kell… hát, hogy is mondjuk… dolgoznia még Mariannak, de ekkora világsztár mindenkiből lehet.

Erre Fogarasy Mariann, az egyszemélyes intergalaktikus híresség azt mondta, hogy Kiszel Tünci félreértette, mert ő nem is szólt be, félreértették. Tünci mindenesetre már berágott, így fene tudja, hogy mi lesz ebből a dologból. Lehet, hogy jön a Rémálom a Váci utcában 2: Kiszel Tünci bosszúja.