Hihetetlenül döbbenetes! Pépesre verték egymást Joshi show-jában!

Joshi Bharat műsorában pépesre verték egymást a nők. Tyúkbunyó nemes célért: az egyik kultúrújság szerint a becsületükért küzdöttek. Hihetetlen és megdöbbentő! Szívszorító dráma!

Az ember gondolkodóba esik reggel, hogy a tömkelegével rendelkezésre álló kulturális tartalékok közül mivel foglalkozzon. A végső döntés előtt játszott még a szüzességét árverésre bocsájtó, majd azt 4400 ropogós angol fontért elveszítő román diáklány, de hát nem szólhat mindig minden a szexről, nem?

Ezért döntöttünk úgy, hogy egy hihetetlenül nemes küzdelemmel fogunk foglalkozni, a nemzetépítő Joshi Bharat (egyeseknek Józsi barát) elképesztően hasznos, a társadalmi fejlődés szempontjából nélkülözhetetlen műsorában. (Amúgy nem is érthető, eddig hogyan bírtuk ki nélküle! Talán most növekedni fog a népességszaporulat.)

A műsorban a becsületéért küzdött meg két nő. A becsületért való küzdelem nemességéhez semmi nem mérhető, gondoljunk csak az 1848-’49-es forradalom szabadságharcosaira, vagy a két világháború magyar hőseire, az ’56-os forradalmárokra, vagy azokra az ellenállókra, értelmiségiekre, zenészekre, munkásokra (sat-sat) akik életük kockáztatásával próbáltak tenni egy szebb, szabadabb jövőért.

Ehhez a felemelő listához csatlakozik Józsi barát mai műsorában két nő, akik a becsületért verekedtek meg. A lényeg a következő, idézve a Borsból: „Mária fia, Gábor még tavaly szeptemberben adta ki lakását Ibolyának és férjének. Ibolya hamarosan felháborító történettel állt elő. Azt állította, hogy Gábor testvére, Gilbert szexuális kapcsolatot létesített sógornőjével, azaz Gábor feleségével.”

Érezzük a dolog komolyságát. Nyilvánvalóan ez az oka annak, hogy nem otthon beszélték meg a dolgot, hanem elmentek a tévébe. Így legalább bárki a tanúja lehet a két fél heroikus küzdelmének, vagy ahogy Winston Churchill mondta: vérnek, verejtéknek, könnyeknek. Okulásul. Így ország-világ láthatja: a becsület számukra mindennél többet ér.

A HírExtra javaslata: a két felet azonnal terjesszük fel a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztje polgári tagozata kitüntetésre. Meg a Nobel-díjra. Meg mindenre.