Óriási meglepetés! Ők kapják idén a Magyar Könnyűzenéért díjat

Hurrá, kiderült, hogy ki kapja idén a Magyar Könnyűzenéért díjat! A döntés meglepő, de az érintettek nagyon örülnek neki. Kis magyar „gremmi”.

VIVA Comet. Nem egy Grammy, de még csak nem is egy Fonogram, manapság azonban már ez számít. Amolyan életműdíjként például átadják a Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet-díjat is, nem is akárkiknek.

A korábbi években olyan neves előadókhoz került az elismerés, akik valóban letették a évjegyüket a honi zeneipar egyre inogóbb asztalára: kapta már a díjat az EDDA, az R-Go és Ákos is – most azonban a rap fenegyerekeire került a sor. Persze ha hozzátesszük, hogy az Animal Cannibals formáció idén kerek huszadik életévét ünnepli már érthető a rettentő nagy fantáziával megáldott illetékes díjodaítélők gondolatmenete…

Nem emlékszik az Animal Cannibalsre? Esetleg még mindig a kedvenc zenekarai közé tartozik? Íme egy viszonylag friss zene tőlük!

A híren egyébként még maguk a srácok – kérem szépen művésznevükön szólítva a két zenészt RicsiPí és Qka MC – is meglepődtek a váratlanul érkezett elismerés hallatán.

– Nagyon meglepődtünk, azt hittük, ehhez még fiatalok vagyunk, hiszen előttünk a nagy „öregekhez” került a díj – mondta RicsiPí. – De nagyon boldogan fogadtuk az elismerést, sokat jelent ez nekünk. Főleg most, hogy a kannibál zenekar húsz éves lett idén. Ebből az alkalomból egyébként koncertlemezt adunk ki, amelyet csak a rajongóknak szánunk, ők kapják majd meg tőlünk – tette hozzá a kéttagú zenei formáció egyik fele.

Ezek után persze nem meglepő, hogy a két fenegyerek meglepetés-produkcióval is készül a június 4-i VIVA Comet díjátadóra.

Csak azt mondják meg, miért nem Korda Györgynek adták már akkor ezt a díjat? Vagy mondjuk Uhrin Benedeknek…