Labancz Lilla lett az év nője!

A magyar FHM magazin megszavaztatta olvasóit, így az ő véleményük szerint a dögös színésznő, Labancz Lilla lett az év nője, 2009-ben.

Ha már minden férfi magazin megrendezte a saját szavazását, akkor a magyar FHM sem maradhatott ki a sorból. Ők is megszavaztatták olvasóikat, hogy ki volt idén a száz legdögösebb nő a világon, s nem más lett az első helyezett, mint Labancz Lilla, az Álom.net főszereplője.

A végeredményt a május 14.-én, azaz csütörtök este jelentették be a Play Club-ban megrendezett nagyszabású parti keretében. A győztest Hraschek Dávid, az FHM főszerkesztője hírdette ki. Az olvasók összesen 384 000 szavazatot adtak le, s így született meg az eredmény: Labancz Lilla lett 2009 legszexisebb nője.

A legszebbek!

Az "FHM 100 Bombázó – A világ legjobb női" szavazás 2009. március 17-től 2009. április 30-ig tartott. Szavazni a magazin honlapján lehetett, de nemcsak magyar lányokra, hanem akárkire a világon lehetett voksolni. Akikre a legtöbb szavazatok érkeztek, azok helyet kaptak a magazin május 15-én megjelent számának exkluzív "100 Bombázó” mellékletében. A címlapon természetesen Labancz Lilla szerepel.

- Idén sikerült ráirányítanunk a figyelmet a kevésbé ismert lányokra, így elkerültük, hogy ismét csak a megszokott nevek kerüljenek a legjobbak közé. A közismert hölgyek közül többen is először szerepelnek a listán, így annak ellenére, hogy már kilencedik alkalommal rendeztük meg a szavazást, egy valóban szórakoztató mellékletet tudtunk összeállítani a végeredmény alapján az olvasóinknak. – árulta el Hraschek Dávid főszerkesztő.

Sokan azt hiszik, hogy Labanci Lilla csak most került elő a semmiből, de ez nem igaz. Ő már 2006-ban is szerepelt az FHM címlapján, s azóta rendszeren bekerült a top 100-ba. Filmes karrierje sem most indult, ugyanis szerepelt ő már a Barátok köztben, és a Tűzvonalban is. Legelőször a Kisváros című kultikus sorozatban tűnt fel, akkor még csak tizenhárom éves volt Lilla.
Forrás: HírExtra/Blikk