Óriási világbotrány! Pitt és Aniston együtt tépték szét magukat!

Brad Pitt, az amerikai Gesztesi Károly. Ebben megállapodhatunk, mert nehogymár egy bredpitt legyen a mérce, amikor nekünk van egy Gesztesi Károlyunk. Drogos, és pattanásos az arcbőre.

Utálja a pattanásos arcbőrét, és drogfüggő is volt Brad Pitt. Azt mondja a Bors c. kultúrlap, hogy kitálalt egy díler, aki szerint Pitt az egész stábnak bevásárolt, 15 ezer dollárt hagyott nála, s az egész forgatáson szívtak. Nagyon kemények, mint a bakasz*r. Sőt – s most nagyon figyeljen mindenki, mert igazi ínyencség következik –, állítólag Jennifer Anistonnal együtt tépték szét magukat.

Kedves, az igazi és hamisítatlan kultúra iránt érdeklődő mindenki: követendő példa-e mindez? Kicsoda Brad Pitt? Egy laza csávó, vagy egy sztársággal mit kezdeni nem tudó szerencsétlenség?

Na, de ezzel még nincs vége. Csüngjön mindenki a betűkön, mert fontos, ha menők akarunk lenni a társaságban: Pitt annyira hiú, hogy szépészetileg is beavatkoztak má’ neki. Sőt, amikor Orlando Bloom a Trójában szebb és fiatalabb volt mint ő, akkor Pitt felpumpálta magát szteroidokkal. Aki hülye...

Legalább ezen információk tudatában mi leszünk túlműveltek és felettébb okosok.