A színésznő rettenetesen büszke meztelen testére!

Kate Winslet büszke testére, és arra is, hogy majdnem minden filmjében meztelenül mutatkozott. Úgy érzi, teljesen elégedett lehet önmagával, hiszen már harminchárom éves.

Kate Winslet, a Titanic sztárja teljesen büszke arra, hogy több filmben is meztelenül mutatkozott. A mostani, Felolvasó című filmben is megmutatta testét, amivel nagyon is elégedett a harminchárom éves színésznő.

Mikor meglátta magát új filmjében is, csak annyit tudott mondani, hogy mennyire jól néz ki. Elmondása szerint csak egy kis smink volt a testén, és semmi más. Nem hiszi, hogy olyannak kéne látszania, ahogyan valójában nem is néz ki. Úgy érzi, pontosan annyinak látszik amennyi. Nem néz ki se kevesebbnek, se többnek harmincháromnál, s ezt teljesen helyénvalónak gondolja.

Azért is ennyire büszke magára, mivel gyerekként duci kislány volt, és rengeteget csúfolták akkoriban. Most sem arról ismert, hogy ő lenne e legsoványabb színésznő, de már jóval kevesebbet nyom, mint karrierje elején. Ezért is szereti sok nő, Kate-et, mert természetes szépségnek tartják.

Azért az egy érdekes gondolat, hogy Kate közel sem a legszebb színésznő, és nem a legtehetségesebb is. Vajon, ha nem meztelenkedett volna majdnem minden filmjében, akkor is ennyire sikeres lenne?
Forrás: HírExtra/celebrity mania