Szexuális segédeszközök - amik nem hiányozhatnak a jó szexből

Vibrátor, bilincs, guminő vagy éppen szamár. Ki erre esküszik, ki arra, valaki inkább a gyümölcsök híve. Az biztos, hogy eljön azaz időszak, amikor elő kell venni a segédeszközöket.

Minden párkapcsolatban eljön az idő, amikor az ember kicsit unalmasnak találja az együttléteket, ilyenkor nem árt újítani. Nem, nem a partner beújítására gondolunk, hanem a szexuális élet felpezsdítésére, ilyenkor elővehetjük a fiókból a segédeszközöket.

Manapság olyan túlfűtött, erotikus társadalomban élünk, ahol könnyűszerrel hozzá lehet jutni olyan szexuális segédeszközökhöz, mint a vibrátor, a szőrös bilincs, a különböző gyűrűk, és még sokáig lehetne sorolni. Nem csak, hogy könnyen be lehet ezeket szerezni, hanem még válogatni is lehet közülük.

Középpontban: a szex




Egyre több bolt nyílik, ami külön a szexre, az erotikára szakosodott. Az ember szó szerint csak ámul, amikor belép egy ilyen üzletbe. Sokan zavarba jönnek, ezért nem mernek egyedül bemenni az ajtón, míg mások kedvükre válogatnak - de miért is ne!

Rengeteg olyan eszköz áll az ember rendelkezésére, amivel feldobhatja ellaposodott szexuális életét, de nemcsak nekik ajánlottak ezek. Előszeretettel vásárolnak kiegészítőket az extrémebb szexet kedvelő emberek, vagy akár azok is, akik azonos nemű partnerhez vonzódnak, s ezért szükségük van bizonyos eszközökre, gondoljunk csak a homoszexuális lányokra.

Mit rejt a szexshop legmélye?

Felületesen szemlélve egy ilyen boltot, megakadhat az ember szeme a különféle DVD-ken, vagy a sok-sok fehérneműn. Még előbbi inkább a férfiaknak kedvez, addig a nők válogathatnak az extrém ruhák között. Itt csak elvétve találni olyan darabokat, amiket az igazi fehérnemű boltokban is látni. Előtérbe kerülnek a bőr ruhák, fűzők, a randi bugyik, és az ahhoz illeszkedő melltartók, amikből kispórolták az anyagot.

Jelmezeket is árulnak, lehet válogatni a nővérke, szobalány ruhák között. Létezik apácaszerelés, katonaruha, de ördög és angyal jelmezek is várják a vásárlókat. A cipőket sem lehet elfelejteni, mert itt könnyűszerrel hozzá lehet jutni üvegcipőkhöz, és egyéb platformos, nagyon magas szerzeményekhez.

Ha jobban szétnéz a boltban az ember, találhat olyan érdekességeket, mint a gumi szamár, vagy a delfines vibrátor. Ezeknek már tényleg a perverzitás szabhat csak határt - akkor tehát semmi sem. Árulnak már Hello Kitty-s vibrátort is, de gumi csecsemőt is vásárolhat az, aki szeretne, bár utóbbi elképzelhető, hogy nem teljesen legális.

Ha nem tudunk dönteni…

Érdemes először jelmezekkel kísérletezni, mert mindkét nem számára akadnak pikáns darabok a bolt szekrényeiben. Már egy ilyen ruhával, és egy kis szerepjátékkal megfűszerezve érdekesebbé lehet tenni a szexuális együttléteket.

A bilincseket sem szabad kihagyni a felsorolásból, nincs is annál izgatóbb, amikor kikötözhetjük partnerünket az ágyhoz, vagy ahova csak akarjuk. Mindenféle színben kaphatóak, és természetesen szőrösek, puhák, hogy a kezünket ne sérthessük fel vele.

Az intim ékszerek is nagyon divatosak, s már olyanok is léteznek, amikhez nem kell lyukat fúrni az emberi testen.

Természetes játékszerek

Nem kell rögtön egy szexshopba rohanni, ha valami szokatlant szeretnénk este párunkkal művelni. Első körben a konyhában is szétnézhetünk, kereshetünk olyan klasszikus darabokat, mint a tejszínhab, vagy az eper. Szerezzünk be folyékony csokoládét, mert a házilag olvasztott édességgel messzire nem fogunk jutni.

Itt is csak a fantázia, és az ízlés szabhat határt. Egy kis játékhoz kiváló lehet még a méz, a málna, minden, amit szerethetünk, s ezekkel telecsorgathatjuk, pakolhatjuk a párunkat. Valakinek az olvasztott viasz is elég izgató, ha lehet, ezt azért ne nyalogassuk le senkiről sem.

Mindezek után már csak egy dolog van hátra: ne felejtsük el párunkat is beavatni a játékunkba, nehogy kellemetlen meglepetések érjék...