A Győzike sztori folytatódik

Folytatódik Gáspár Győző népszerűsítése a televízióban. Most Kepes András járja körbe e nagyszerű személyiséget.

Gáspár Győzike az ország egyik legismertebb figurája. Gigantikus életműve előtt többen sírva fakadnak és a Teremtőhöz imádkoznak, hogy gyermeküknek legalább tized annyi tehetséget ajándékozzon, mint a salgótarjáni rappernek.

A mélyenszántó gondolatokat, és a magyar kultúrának számtalan feledhetetlen percet ajándékozó személyiség előtt most Kepes András kíván tisztelegni, és megpróbálja körüljárni a körüljárhatatlant: Győzike komoly arcát, az embert szeretné képernyőre varázsolni.

Kepes a Borsnak elárulta, szerinte Győzike érdekes, nehezen megfogalmazható, összetett személyiség. A riportert mindig is érdekelte, milyen lehet valójában a tévében látott Győző. Úgy véli, ez a tarjáni figura egy kedves ember, aki ha kell tud komoly is lenni.

Tény, hogy Győzi megosztja az embereket, e miatt kapott ő már meleget hideget, és így beleillik a Különös történetek című Kepes műsorba. A róla szóló részben a sztár egy hónapját követi végig a stáb. Benne a hétköznapi Győző jelenik majd meg, ahol e nagy művész megmutatja komoly arcát is, majd a csúcsponton testközelből láthatjuk a Beckhammal való találkozását – mint Győző életének egyik legnagyobb pillanatát. Bár lehet, hogy ez inkább Beckham életének nagy pillanata?