Szexbomba! Íme Mel Gibson meztelen barátnője - videó!

A jó öreg Mel úgy döntött, hogy lelép öregecske-csúnyácska feleségétől. Ezért most persze sokan elítélik őt. Na de nézzük csak, hogy mi volt az oka tettének!

Okszana Pocsepa egy 24 éves, hihetetlenül szexi orosz énekesnő. Mellesleg úgy néz ki, hogy ő Mel Gibson vadonatúj barátnője, aki miatt tönkrement az amerikai filmcsillag házassága. Vagy a csodaszép Okszana már csaka vigasztalást jelenti a Passió alkotójának?

Mindenesetre annyi biztos: Gibson nemrég szakított feleségével, vagyis épp a neje adta be a válókeresetet. Úgy látszik, jó ok volt erre a húzásra az ötvenharmadik életévében járó hollyhoodi ikon feleségének…

Íme Okszana kisasszony, aki azt állítja: miatta válik Mel Gibson. Elhisszük neki? Na jó, inkább jobb is, ha nem beszél az orosz szépség, hanem szimplán csak „szórakozatja” az embert…

Gibson neje egyébként korábban azt vágta a korosodó filmsztár fejéhez, hogy teljes mértékben alkalmatlan kilenc éves fiuk, Thomas nevelésére, sőt szíve szerint el is tiltaná a fiát az apjától.

Pocsepa kisasszony szerint azonban Mel az álompasi...

– A kapcsolatunk nagyon komoly, s remélem, hogy sokáig is tart majd, és persze mindig ilyen erős lesz, mint most – nyilatkozta a The Sun című bulvárlapnak a kétségkívül elbűvölő orosz szépség.

Igazat mond? Vagy nem is találkozott soha még Gibsonnal, csak a hírnévért vetít nekünk az énekesnő?

Ezt alighanem csak maga Mel Gibson tudná megmondani…

De ki meri tőle megkérdezni?
Forrás: HírExtra/The Sun