Döbbenetes! Borzasztó hírek Gesztesi Károlyról!

Borzasztó híreket kell közölnünk. Nem szívesen teszünk eleget ilyeneknek, mert ki szeret gyászolni naphosszat?

Az asszony ugyanis mégis lelépett a gyerekkel együtt – legalábbis most éppen ezt írja a Blikk. Ez mindenkit meglepett (már akit érdekelt a téma), mert már azt hittük, hogy szent a béke, erre mégsem. Most meg kell állnunk az írásban, s egy perces gyászszünettel siratni Gesztesi Károly házasságát és magánéletét.

Mert hát: „a barátok és a kollégák a Blikknek elmondták: a Jóban Rosszban forgatásain továbbra is úgy viselkedtek egymással, mintha egy pár lennének, és cseppet sem látszott rajtuk, hogy válófélben vannak. Többször látták őket kézen fogva, rájuk sem lehet ismerni, kiegyensúlyozottak, mintha kezdene visszaállni köztük a béke. Claudia a hírek szerint még a lakást sem választotta ki, pedig Károllyal május elsejei költözést beszéltek meg. Más hírek szerint Gesztesi pár napja beteg volt, s Claudia roppant odaadóan ápolta őt... Éppen ezért mindenkit meglepett a váratlan fordulat” – írja a kultúrlap.

Azt is írja a kultúrlap, hogy Gesztesit nagyon megviselték a dolgok. Ezt nem is vonjuk kétségbe, bár valami oka biztosan van a válásnak. Vagy csak úgy történik mindez, címlapért? Vagy csak úgy, brahiból?
Forrás: HírExtra/Blikk