Havas Henrik: "Romboljuk le a Parlamentet!"

Mindig is sejtettük, hogy Havas Henrik nem egészen normális. Most már biztos! A Tanár úr ugyanis lerombolná a Parlamentet.

Nem is kommentálnánk, ha nem muszáj. S tudjuk, mi, hogy Havas nem mindent gondol komolyan, s a legtöbbször erős iróniával mondja, amit mond, de azért mégiscsak vannak határok.

Íme a Napi Ász nevű bulvárlap internetes oldalán futó blogjának legújabb bejegyzése!

„Mindennek Trianon az oka, de erről most nem értekeznénk bővebben, pusztán annyit jegyzünk meg, hogy kis ország, kis stadion, kis parlament. Ha már vármegyéink odavesztek, és az aranycsapat is a múlt ködébe veszett, akkor minek fenntartani egy ilyen baromi nagy országgyűlést, és minek újítanánk fel az egykori Népstadiont?!

Kevesen vagyunk, rettenetesen focizunk (na jó, mostanában vannak biztató jelek, de biztató jelek mindig vannak), romboljuk le tehát a Parlamentet, és a Puskás Stadion helyén húzzunk fel ideiglenesen egy stadiont, összecsukható lelátókkal, ahol mellesleg országgyűlni is lehetne.

Milyen szép is lenne... Szerdán kikapunk a Feröer-szigetektől, csütörtökön pedig nemzetünk nagyjai vitatkoznak arról, hogy melyikük is a hazaáruló ormányos féreg!”

Azaz a Tanár úr szívfájdalom nélkül lerombolná a Parlamentünket és a Puskás Ferenc Stadiont is.

Még egyszer mondjuk: mi inkább nem mondanánk erre semmit. Tegyék meg Önök.
Forrás: HírExtra/Napi Ász