Döbbenet! Drogdíler a Harry Potter sztárja!

Újabb sztár állt be a droggal élők hosszú sorába: a 19 éves Jamie Waylett szobájában egy komplett marihuána ültetvényt találtak a rendőrök.

A népszerű színészt a rendőrök már 2006-ban is meggyanúsították kábítószer fogyasztással, akkor még tisztázta magát. Most azonban nincs az a sztárügyvéd, aki tisztára moshatná Jamie Waylett nevét: a brit nyomozók London belvárosában állították meg a gyanúsan viselkedő fiatalember autóját, amiben nyolc zacskó marihuánát találtak.

A nyomozás során aztán még megdöbbentőbb dolgokra derült fény, az ifjú sztár ugyanis komplett ültetvényt alakított ki a szobájában – vele együtt élő édesanyja és testvérei állítólag semmit sem tudtak arról, mivel foglalkozik fiuk. Jamie egyelőre óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, ám ha bebizonyosodik bűnössége, akkor akár hosszú évekre is börtönbe kerülhet.

Jamie Waylett a Harry Potter filmekben vált a gyerekek nagy kedvencévé, ahol Draco Malfoy egyik talpnyalóját, Harry megátalkodott ellenségét, Vincent Crabbet alakította. Ha varázspálcája ugyan nincs is, úgy tűnik, már a valóságban is remekül érzi magát a rosszfiú „szerepében”…
Forrás: HírExtra