Ingyen nyár után hűvös cella?

További sértettjeit keresi a rendőrség annak az idősödő férfinak, aki a gyanú szerint rendszeresen fizetés nélkül szállt meg az ország különböző szállodáiban - értesült a HavariaPress.

A csaló tevékenységéről a nyomozók az elmúlt időszakban már több bejelentést is kaptak, elsősorban szállodák és panziók tulajdonosaitól, de eddig nem sikerült azonosítani. A kiszemelt szálláshelyek recepcióin ugyanis rendszerint álnéven jelentkezett be, több napra bérelt szobát, és igénybe vett számos szolgáltatást is, de az utolsóelőtti napon mindig fizetés nélkül távozott.

Végül a napokban a váci egyenruhások kerítették kézre, s azóta a városi bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását is. A nyomozók azonban azt gyanítják, hogy az férfinak az eddigi bejelentőkön felül további sértettjei is lehetnek, ezért várják mindazok jelentkezését, akik hasonló csalás áldozatai lettek az elmúlt hónapokban. A bejelentések megtehetők a Váci Rendőrkapitányság elérhetőségein, illetve az ingyenesen hívható 107 vagy 112-es telefonszámokon is.
Forrás: MTI