Elképesztően szexi képek Póth Diáról!

Póth Dia és Gyepes Gábor együtt vannak. Aki nem tudta, most azonnal pótolja, aki pedig tudta, most szexi képekre lelhet!

„A Sport&Style márciusi számában olvasóink exkluzív képeket láthatnak a legjobban korcsolyázó modellről, avagy a legcsinosabb korcsolyázóról – Póth Dia sokszoros magyar bajnok ma már a futballista-feleségek korántsem hétköznapi életét éli Cardiffban, ahol férje, az ex-ferencvárosi Gyepes Gábor játszik.”

Feltűnt-e már valakinek, hogy aki feltűnik a bulvárlapok címoldalán, az csinos, szép, jóképű, helyes, dögös, elbűvölő és társaik? Mi lenne, ha – úgyis valamiféle demokrácia van – ezek eldöntését az olvasóra bíznák?

Na, de olvassuk tovább a Blikk cikkét:

„A Sport&Style-ban Dia elmeséli, milyen az élet Nagy-Britanniában, miért nevezik őket a magyar David Beckhamnek és Posh Spice-nak, miként azt is, vajon Diának eredeti tervei szerint sikerült-e elköszönnie a jégpályától.”

Borzasztóan izgalmas, hogy miért ők a magyar David Beckham és Posh Spice. Vajon tényleg így nevezik őket, vagy egy haver mondta ezt részegen, s ebből lett hír?

„A cikk olvasói minden titkot megtudhatnak arról, Dia hogyan ismerte meg férjét, arról, milyen ajándékok hatották meg mostanában, miért kell hajnali ötkor ébrednie, hogy könnyen vásárol-e nadrágot, és hogy mennyire hiányzik neki a hazai celebvilág (nem árulunk el nagy titkot: ez utóbbi nem annyira).”

Na, lehet példát venni. Elképzeljük, hogy a cikket olvasó kislányok mind így próbálnak majd pasizni, ahogy Dia összeszedte Gyepest (vagy fordítva). Csak a sztori nehogy úgy kezdődjön, hogy „120 ezer forintot fizettem a bálra a jegyekért, amikor megláttam Gábort.”

„Sok izgalmas részlet derül ki tehát a Sport&Style-ban olvasható cikkben Diáról, s akinek nincs ideje olvasgatni, annak is kötelező megvennie a Sport&Style márciusi számát: Póth Diáról ugyanis egészen különleges, szexi fotók készültek – érdemes megnézni őket!”

Na, azért. Nehogymá’ a szexualitás kimaradjon egy bulvárcikkből.

Forrás: HírExtra/Blikk